Diego Orlando guardonat als International Photography Awards (IPA), edició llatina.

L'exalumne del Màster en fotografia va ser premiat com a fotògraf professional de l'any en les categories llibres i fine art per la sèrie "La mirada de Goya".

L'obra del fotògraf va ser seleccionada per un gran jurat format per galeristes, col·leccionistes d'art, editors, directors i altres membres destacats del món fotogràfic, tots, presidits per Susan Baraz, membre fundador i president de Focus on AIDS (FOA), la fundació més rellevant internacional de fotografia de Fine Art.

La sèrie guardonada està inspirada en la bellesa de les escenes dels pintors i escriptors espanyols, principalment del mestre Francisco de Goya i Lucientes, i està composta per deu fotografies que plasmen l'Espanya negra del segle XIX on la dona, el seu principal protagonista, interpreta el seu sotmetiment a l'estricta religió de l'època.

Ara el fotògraf donostiarra té l'oportunitat de competir per la cobejada estatueta Lucie que es lliurarà al "Fotógrafo Internacional del Año" i al “Descubrimiento del Año”.

Els guanyadors s'anunciaran a la gala dels Premis Lucie, un esdeveniment que se celebra anualment per retre homenatge a les persones més destacades del món de la fotografia i que, enguany, es realitzarà el 28 d'octubre al Carnegie Hall de Nova York.

Coneix més a Diego Orlando

Pàgina web dels "Premios de Fotografía Internacional (IPA)", edició llatina

I would like to be informed of the news

Subscribe to ERAM's electronic newsletter