Oleguer Roca

Oleguer Roca

oleguer@quarantados.com

http://www.quarantados.com/

Cinema i TV

Direcció, Producció

L’Oleguer es defineix com una persona previsora. Diu que la preproducció és la fase en que s'ha de determinar moltes possibilitats i camins que prendrà un projecte. S'ha de dedicar el temps necessari a preparar i preveure com aniran les coses però tenir la suficient flexibilitat per adaptar- se i improvisar si la situació ho requereix. 


Treballar va ser el que el va ajudar a descobrir el que li agradava. Diu que el seu camp és molt exigent a nivell de temps i a nivell d'implicació, quan dediques moltes hores a una cosa, és fàcil descobrir en què prefereixes invertir el temps. A part dels estudis de l’eram va estudiar un post grau (taller d'estiu) de la UPF en disseny de videojocs. 

Quan va acabar l’ERAM era a l'inici de la crisis econòmica i no era gaire bon moment per trobar feina i amb uns companys van constituir una empresa anomenada Quarantados, un estudi audiovisual especialitzat en diferents branques del sector, destacant el disseny i programació web, disseny gràfic i animació, postproducció visual i musical per a tot tipus de projectes. 

A partir d’aquí ha realitzat projectes amb Televisió de Catalunya (Canal Super 3 i 3XL) i ha col·laborat amb l'Aleix Saló (la saga d’Españistán i el documental Hijos de las Nubes amb un Goya al millor documental 2013), amb en Miquel Casals (Vostok, El viajero) i l'Eric Motjer (Minut de glòria, Kursaal la força de la gent). En aquests últims projectes és on va guanyar el premis a Millors VFX al Festival Julius (amb Balisa) i guardons a millors VFX amb el curtmetratge Vostok. 

Actualment està treballant en un projecte que fa un temps van iniciar, Bravomanager, que ha crescut tant fins a agafar entitat pròpia, és el que ocupa bona part del seu temps. Però també segueixen col·laborant amb altres projectes audiovisuals. Sobretot Animació i Postproducció visual. 

Oleguer Roca
Oleguer Roca
Oleguer Roca
Oleguer Roca
Oleguer Roca
Oleguer Roca
Oleguer Roca
Oleguer Roca
Oleguer Roca
Oleguer Roca
Oleguer Roca
Oleguer Roca
Oleguer Roca
Oleguer Roca