Miquel Casals

Miquel Casals

miquelcasalsm@gmail.com

http://www.miquelcasals.es

Cinema

Realització, Disseny web

En Miquel és realitzador audiovisual, dissenyador gràfic i dissenyador i programador web. És un apassionat de narrar històries a través de dibuixos i curtmetratges que dirigeix i escriu. Ja des de petit en Miquel es va començar a interessar pel dibuix i això l’ha portat a dur a terme algunes publicacions a les revistes Le Potage, la revista oficial de Girona Futbol Club i col·laboracions amb Intersexciones, Massimo Dutti, Chronicles PSN, entre d’altres.

Més endavant crea 20Pocos, una sèrie de tires còmiques que cada dia tracten temes diferents. Gràcies a aquest projecte en Miquel és el guanyador del premi al Millor Còmic ‘on-line’ als premis Expocòmic Madrid 2010 i ha estat nominat a millor còmic en línia durant tres anys consecutius.

En Miquel, a més de dibuixar i il·lustrar, és dissenyador gràfic, director de cinema i director de curtmetratges. Actualment treballa a Iglésies Associats, una agència de publicitat, on porta la secció multimèdia de l'empresa realitzant espots, reportatges, motion graphics, animacions, retransmissions en directe a través d'internet d'actes i conferències, etc… A l'empresa també porten a terme Sies.tv, una televisió cultural per Internet de la qual enregistra i edita una part del seu contingut.

 El seu tercer treball cinematogràfic Persuació (2008) va ser escollit pel Fons de Creació Audiovisual 2008 i després va realitzar una sèrie de curtmetratges: Fundido a negro (2011), guanyador del Millor curtmetratge al 24 Festival de Cinema de Girona, 400KM (2014), La Tenacitat d'un Quadre (2014), Vostok (2015), Una tarda amb Bolaño (2016) i El viatger (2017).

 Es defineix com una persona molt apassionada amb el seu treball. "A més de ser molt autocrític i honest sobre el meu treball, sempre centro els projectes amb l'objectiu de millorar-me ". Per això, el seu treball es defineix com a original, creatiu i professional.

Miquel Casals
Miquel Casals
Miquel Casals
Miquel Casals
Miquel Casals
Miquel Casals
Miquel Casals
Miquel Casals
Miquel Casals
Miquel Casals
Miquel Casals
Miquel Casals

L'Ambaixador a les xarxes