Marc Rovira

Marc Rovira

hola@marcrubirra.com

http://www.marcrubirra.com

Fotografia

Direcció de fotografia, Fotografia publicitària

En Marc és fotògraf Gastronòmic, graduat en Comunicació Audiovisual i Multimèdia per l'ERAM. Va estudiar a Anglaterra, on va acabar els seus estudis de fotografia i va decidir prendre camí cap a la seva carrera professional entorn el món de la imatge.

En Marc es considera un apassionat de la cuina i combinat amb la fotografia, va decidir començar a treballar amb moltes empreses d'alimentació i va tenir l'oportunitat de treballar amb molts bons restaurants per fotografiar els seus plats.

Durant aquests anys, també ha tingut l'oportunitat de fotografiar moltes parelles durant el seus dies més especials i per aquest motiu, el 2017 va crear la seva pròpia marca de fotografia Blanc Mate. Un servei d'imatge independent de la foto del menjar i el producte on estableix un nou besant professional que cada dia li omple més.

Compagina les dos besants de manera simultània. Entre una li aporta una fotografia molt tècnica i comercial, la segona li permet carta blanca per experimentar amb la creativitat i les relacions personals.

Marc Rovira
Marc Rovira
Marc Rovira
Marc Rovira
Marc Rovira
Marc Rovira
Marc Rovira
Marc Rovira
Marc Rovira

L'Ambaixador a les xarxes