Laura Gázquez

Laura Gázquez

lauragazqueztoledo@gmail.com

Audiovisuals

Direcció d'art,

Un cop ha sortit de l’ERAM, la Laura ha estat treballant com a auxiliar d’art per a diferents productores i sèries de TV. A més del Grau en Audiovisuals i Multimèdia de l’ERAM, també està cursant el Grau d’Història de l’Art a la UdG a més de diferents cursos, per millorar en el camp de la direcció d’art, ja que li agradaria arribar a ser regidora o directora d’art.

En aquests últims anys ha treballat per El terrat, Ice ream Studio, Filmax i Galápagos Media. En aquestes productores ha tingut l’oportunitat de treballar per a diferents sèries com Benvinguts a la família, Cançó per a tu, Poco corriente i Recuerdos de la Alhambra, la qual ha acabat a la plataforma de Netflix.

La Laura és una persona dinàmica i experimental, li agrada treballar amb diferents directores per anar-se enriquint de les diferents maneres de tractar un decorat. Poc a poc està desenvolupant sensibilitats per anar definint el seu estil.

Actualment està centrada en el seu treball final de grau, però pròximament tornarà a començar un nou projecte d’una pel·lícula a Barcelona.