Joan Agramunt

Joan Agramunt

joan.agramunt@eram.cat

http://www.joanagramunt.com

Fotografia

Direcció de fotografia, Postproducció de projectes multimèdia

En Joan és realitzador audiovisual, fotògraf i director de fotografia. Sempre ha tingut molt clar cap a on volia orientar la seva carrera professional, de manera que l’escola li ha servit per obrir les portes al món de la ficció, concretament en l’àmbit de direcció de fotografia i càmera.

Un cop va acabar el Graduat en Realització Audiovisual i Multimèdia a l’ERAM, el projecte Leonardo Da Vinci el va portar a Liverpool, on va tenir l’oportunitat de treballar com a director de fotografia a la productora Mocha.tv.

Des de llavors ha sigut director de fotografia de diversos projectes per a CrossCountry trains, WindGames, o Tv3 (amb el documental Navigam) i diversos videoclips. També ha treballat com a fotògraf per a Bacardi, Martini, Adidas o Primavera Sound. Ha treballat per a diverses marques de renom internacional com Coca-Cola, Evax, Ikea, o Desigual.

Actualment, a més de treballar en diversos projectes, s’ocupa de la realització de continguts audiovisuals i fotogràfics per a l’ERAM i imparteix classes d’operativa de càmera i edició a alumnes internacionals i a alumnes d’ERAMzeta.

L'Ambaixador a les xarxes