Irene Gironès Martín

Irene Gironès Martín

irenegironesm@gmail.com

Audiovisuals

Disseny web,

Durant el Grau de Comunicació Audiovisual i Multimèdia, la Irene va participar en la postproducció audiovisual i com a operadora de càmera en el programa Tardor TA. Un programa sobre el festival Temporada Alta que es va emetre a Televisió de Girona.


Després d'acabar el grau, la Irene va cursar les pràctiques d'empresa com a auxiliar de producció a la productora Dream Team Concept. D'aquesta etapa en destaca la seva participació a "Memorias de un Hombre en Pijama", guanyadora del premi Gaudí a millor pel·lícula d'animació l'any 2019 i nominada al Goya en la mateixa categoria.


Paral·lelament, també va estar treballant de fotògrafa freelance i col·laborant amb empreses de fotografia, sobretot retocant fotografia de casaments.


Més endavant va començar a l'agència de Màrqueting Digital, Fast Digital, com a responsable de Comunicació Audiovisual, càrrec que encara ocupa en l'actualitat. Aquesta empresa disposa de dues seus, a Girona i Barcelona.


La Irene defineix la seva essència com a creativa i perfeccionista en les tasques que sol desenvolupar: disseny de pàgines web, sessions de fotografia, i gravació i realització de tota classe de vídeos i projectes audiovisuals. La seva identitat és l'empatia, l'entusiasme i l'esforç per millorar-se dia a dia.


Durant tots aquests anys ha creat projectes per a empreses líders del món de l'automobilisme, l'hostaleria, la cuina i el disseny d'interiors, i l'oci i l'espectacle com el Circ Raluy. També ha participat en estands de fires com el Mobile World Congress o en projectes del món de la moda. A més a més, ha tingut l'oportunitat de treballar en diferents projectes amb persones de renom com els germans Roca.


Trailer de Memorias de un Hombre en Pijama


Treball de final de grau grupal