Àlex Boix

Àlex Boix

alex.boix@platjadaro.com

Disseny gràfic

Direcció d'art, Disseny gràfic

Finalitzats els estudis en Realització Audiovisual i Multimèdia a l’ERAM, l’Àlex es va especialitzar en postproducció i efectes visuals a la Universitat Pompeu Fabra. juntament amb dos companys de promoció, decideix engegar una empresa de serveis audiovisuals a Girona, El Colmado Digital. Durant aquesta etapa s’especialitza en creació de web i disseny gràfic dins l’empresa.

Des de 2010, és el Tècnic de Comunicació i Disseny en l’àrea de Comunicació i Premsa de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, on és el responsable de direcció d’art i disseny gràfic; d’aprofundir en les possibilitats comunicatives en les xarxes i web; del desenvolupament d’estratègies comunicatives i en noves tecnologies i d’assessorar tècnicament a la resta de la seva unitat i al global de la Corporació dins del seu àmbit competencial. 

També col·labora en la comunicació i l’organització dels festivals musicals Desemboca i FestiSurf Costa Brava, i satisfà la seva passió cinèfila amb l’organització d’activitats com el FiraFan, els Miniremakes o la Quina Freak amb l’Associació Arocinema de Platja d’Aro.

Àlex Boix
Àlex Boix
Àlex Boix
Àlex Boix
Àlex Boix
Àlex Boix
Àlex Boix
Àlex Boix
Àlex Boix