Aida P Fita

Aida P Fita

aidapfita@gmail.com

Audiovisuals

Redactor, Postproducció

L’Aida és redactora i muntadora d’audiovisuals. Després d’acabar el Grau en Audiovisuals i Multimèdia de l’ERAM, va cursar les pràctiques d’empresa com a guionista i muntadora a la productora Alguna Pregunta S.L. i, abans d’acabar les pràctiques, la van contractar com a redactora del programa Alguna Pregunta Més?

També està estudiant doblatge i ha posat veu a alguna peça del programa. La seva intenció és dedicar-s’hi professionalment però sense abandonar els audiovisuals. A més, ha treballat en el nou programa d’Atresmedia anomenat Random Neox i va participar al documental Desenterrant el Negre que va ser reconegut l'any 2016 als premis comUNIca 2016 i al mateix any va estar nominat a millor documental al Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT).

Aquest estiu ha pogut fer un programa de ràdio per la emissora SER Catalunya amb el projecte sortit de l’ERAM: Rumescu, en el qual ha realitzat la funció de productora i co-presentadora. També, com que ha estat estudiant doblatge, ha participat en algunes peces per l'APM? i el programa ¿Qué puede salir mal? de Atresmedia.

Totes les peces muntades i doblades de l’Aida es pot trobar al seu canal de YouTube: Aida P Fita.

 

 

L'Ambaixador a les xarxes