1. Perquè som pioners en la formació universitària de les arts escèniques. Som la universitat del teatre.
  2. Perquè l'esperit d'integració dels continguts i la perspectiva transversal dels estudis generen la interdisciplinarietat necessària amb la qual es pretén satisfer la creixent demanda de professionals polivalents capaços de desenvolupar-se en l'actual paisatge de la creació escènica. 
  3. Perquè el nostre equip docent és expert. L’equip docent està format per professionals en actiu especialistes en arts escèniques. Grans actors i actrius, i grans directors i directores, seran els vostres professors. Una formació en arts escèniques només pot ser gestionada pels professionals més destacats en aquest camp. El professorat del Grau estarà format pels millors en el seu àmbit, gràcies a les nostres estretes relacions amb el món professional. Aquells que veieu al teatre, al cinema i a la televisió... seran els vostres professors i professores!
  4. Perquè estem al rovell de l’ou de les arts escèniques catalanes. Girona i Salt compten amb un prestigi de nivell internacional en arts escèniques. Repassant la qualitat dels festivals de teatre i de la mateixa indústria cultural i de creació escènica, es pot veure que aquests estudis tenen ja el millor aparador per projectar-se internacionalment.
  5. Perquè estrenareu la vostra obra en un festival internacional. Quina carrera ofereix la possibilitat de, un cop acabada, començar a treballar? Nosaltres hem transformat els actuals models pedagògics i n’hem confeccionat un de nou basat en el contacte amb els creadors contemporanis més rellevants, i que s’especialitza en una formació eminentment pràctica que portarà l’alumnat a presentar el seu treball en un festival internacional de les arts escèniques.
  6. Perquè pots obtenir una doble titulació: Top-up. Podràs fer un cinquè curs a una universitat del Regne Unit.
  7. Perquè tenim tota la tecnologia i les infraestructures necessàries. La nova seu de l’ERAM, la Factoria Cultural Coma-Cros, el Parc Científic i Tecnològic, Bloom: centre 3D i de tecnologies emergents i el Viver d’empreses de Salt, entre d’altres, garanteixen unes infraestructures perfectament adaptades a les necessitats d’uns estudis molt exigents en aquest aspecte.
  8. Perquè són uns estudis universitaris professionalitzadors. Des del primer dia combinem teoria i pràctica. Podem integrar les noves tecnologies a les arts escèniques, som la primera escola que pot fusionar en un mateix espai els que estan davant i darrera de la càmera gracies als nostres dos Graus.
  9. Perquè les classes no estan massificades. Limitem el nombre de places per oferir un aprenentatge de qualitat i un tracte personalitzat a l’estudiant. Això fa que siguem un centre universitari amb una atmosfera familiar, propera i humana, que permet donar als alumnes un tracte personalitzat.
  10. Perquè donem molta importància a la creativitat.

 

Logotip ERAM
whatsapp