- Grau Arts Escèniques - Interpretació
- Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia
- Dramatúrgia audiovisual (Guió de televisió, cinema) (Grau Arts Escèniques - Interpretació)
- Estructures i dispositius narratius (Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia)
- Guió videogràfic (Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia)
- Redacció i desenvolupament de guió (Grau Arts Escèniques - Interpretació)
- Redacció i desenvolupament del guió (Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia)
Professor, realitzador i investigador al grup de recerca SGR GEHUCT del departament de filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Com a PROFESSOR, ha treballat a diferents escoles i ha tutoritzat l’execució de curtmetratges a l’ERAM i a la universitat de Staffordshire.
Com a guionista i REALITZADOR, ha escrit des de dibuixos animats fins a ràdio, documentals o curts per Neptuno, Minnim, TV3 o la Ser. Destaca la realització de la sèrie documental L’Excusa, Premi MAC 2010. Ha produït i dirigit el curt Hoste (2021).
Com a INVESTIGADOR, va realitzar amb beca FI la tesi en el departament de filosofia de l’Autònoma, titulada La Il·lusió de Llibertat al cinema mainstream. Ha treballat també en diversos grups d’investigació en filosofia ètica i moral del departament de filosofia de la UAB: “Justícia i democràcia: cap a un nou model de solidaritat”, “La construcció de la ciutadania en l’ètica contemporània” i “Fraternitat, Justícia i democràcia”.
Des d'una vessant diferent, ha treballat i col·laborat en diversos projectes socials, principalment a l'Amèrica Llatina.
El centre d’interès de la recerca són les dinàmiques de construcció de conceptes i de pràctiques sociopolítiques que s'utilitzen i es normalitzen des del coneixement comú. En particular, interessa com els mitjans de comunicació participen en aquesta normalització des de les seva pràctica institucionalitzada. En aquest sentit podeu veure "The Deliberated Decision in Children's Mainstream Cinema: On Socialization in the Discourse of Freedom", Journal of Screenwriting, novembre 2021, 12:3, 307-324 (doi: https://doi.org/10.1386/josc_00069_1). El marc general de la recerca és l'anàlisis de la quotidianitat com vector potencial (discret però massiu) d’injustícia i desigualtat.