Un grau 100% innovador i enfocat a la creativitat.

L’únic Grau universitari en Arts Escèniques de tot Catalunya.

PRESENTACIÓ i OBJECTIUS

El Grau en Arts Escèniques de l’Escola Universitària ERAM – Girona posa a la teva disposició una gran diversitat de continguts perquè esdevinguis molt més que una actriu o un actor: volem formar intèrprets amb capacitat de generar escena i creadors escènics amb habilitats interpretatives. Això significa que et donarem les eines per conèixer en profunditat i transversalment les arts escèniques.

Durant els quatre anys de formació, desenvoluparàs les teves capacitats i aptituds per a ser un professional de les arts escèniques capaç de crear, imaginar, inventar, realitzar i interpretar.

Creiem que la creativitat és l’autèntic catalitzador del canvi social i econòmic i l’habilitat més essencial per tenir èxit a la societat actual.

ERAM - UN CENTRE CREATIU A GIRONA

La ciutat de Girona ofereix l’únic Grau universitari en Arts Escèniques en un centre que imparteix també el Grau Audiovisual i Multimèdia i l’escola de fotografia. L’enfocament pràctic dels dos estudis converteix l’ERAM en un centre creatiu de primer nivell. Els dos graus es retroalimenten per ser més proactius i creatius. La innovació educativa és la base de la nostra escola, el nostre objectiu és observar les necessitats actuals dels professionals dels sectors per adaptar-ho als nostres plans d’estudis.

Escola propera i idònia per la interacció i les sinergies entre els diferents estudiants dels nostres estudis.

Una de les capacitats més valorades entre els professionals de la societat d’avui és el diàleg entre disciplines diferents. El nostre objectiu és que l’estudiant del grau en arts escèniques sigui capaç de desenvolupar la seva creativitat en aquest món de transdisciplinar en termes laborals.

COMPETÈNCIES

1

Dominar aquelles tècniques que permeten reproduir el comportament humà

2

Dominar les retòriques de l'emoció

3

Usar les tècniques de la veu parlada i cantada

4

Dominar les tècniques expressives del cos en moviment

5

Identificar, reconèixer i aplicar les tecnologies associades al fet escènic

6

Identificar i analitzar les teories dramàtiques

7

Aplicar i analitzar les reflexions teòriques sobre el fet escènic

8

Utilitzar eines per desenvolupar la imaginació escènica

9

Articular el temps i l'espai escènic i articular-se entorn d'ell

10

Llegir, analitzar i reflexionar sobre les necessitats de representació de l'individu contemporani en funció del seu present polític, econòmic i social

11

Aplicar, utilitzar i organitzar les estructures econòmiques i legals que sustenten la producció i la difusió teatral

12

Ser capaç de treballar en col·lectiu i per a col·lectius, integrar equips i liderar equips

Comparteix el grau a les xarxes socials

SORTIDES PROFESSIONALS

INTERPRETACIÓ

Dominar aquelles tècniques que permeten reproduir el comportament humà.

GESTIÓ I PRODUCCIÓ

Productor teatral, audiovisual i
d’esdeveniments i festivals, gestor d’equipaments escènics, emprenedor
en el camp de les arts escèniques i coach en empreses.

Educació i recerca

Professor d’interpretació, direcció d’escena i teories i literatura dramàtiques en educació primària, secundària i universitària i en conservatoris de teatre i dansa. Accés a un doctorat.

Dramatúrgia

Dramaturg, guionista de cinema, televisió i nous formats.

Creació i direcció d'escena

Creador i director d’escena, coreògraf, director d’intèrprets per a cinema i televisió, creador d’arts escèniques en espais alternatius, creador d’espectacles per a grans públics, director tècnic i artístic d’escena.

Noves professions escèniques

Les arts escèniques són útils i necessàries a altres àmbits professionals com: coach d’expressió per a directius, terapeuta escènic, intervenció social en arts escèniques, periodista expert, gestió cultural, creador d’escena aplicada al patrimoni.

Classes en directe

Si vols veure com són les classes a l’ERAM, t’obrim les portes a dues classes, amb Xicu Masó i Maria Pau Pigem.

ANTERIORSEGÜENT

INTERNACIONALITZACIÓ - Top up

Doble titulació: Top-up. Podràs fer un cinquè curs a una universitat del Regne Unit. Un dels principals objectius de l’Escola Universitària ERAM és procurar l’èxit professional dels nostres estudiants. En aquest propòsit té una importància cabdal la internacionalització. Hem après, en aquests quinze anys d’experiència, que la internacionalització dels estudiants els permet trobar millors feines i aconseguir millors salaris.

Per aquest motiu oferim als nostres titulats l’opció de realitzar un cinquè curs, un 4 1, que els permet obtenir una doble titulació a partir de realitzar un Top-up a la DeMontfort University (Leicester, UK)

Mapa TOPUP
Logotip ERAM