¿Dónde dejé mis llaves?

Treball final Grupal

DESCRIPCIÓ

"“¿Dónde dejé mis llaves?” tracta sobre la pèrdua de memòria en gent jove. És una malaltia que es sol associar a persones majors, però també és present en altres edats. El projecte pretén mostrar aquesta realitat a través d’un curtmetratge, de plataformes en línia com xarxes socials i pàgina web, i amb l’ús d’una instal·lació física.
En el curtmetratge veiem com la protagonista va vivint una sèrie de situacions que la faran posar incòmoda fins al moment que arriba a casa on es troba un desconegut i aquí ha de prendre una sèrie de decisions que desenvolupen la història. Aquest serveix per lligar els personatges ficticis amb els de la realitat i causar més efecte sobre l'espectador.
L'Emma torna al seu apartament després de fer unes compres. Abans d'entrar a l'edifici, la seva veïna, que és bastant excèntrica i xafardera, la intercepta per posar-se a parlar amb ella.
Quan finalment se'n lliura, s'adona que uns adolescents asseguts a unes escales l'observen mentre parlen entre ells. Ella s'incomoda, però decideix ignorar-los i entra al portal del seu edifici.
Allà, buscant la seva bústia, veu que algú ha marcat el seu número amb un cercle vermell, però no li dona gaire importància.
Arriba a la seva planta i la tornen a interrompre. Aquesta vegada és el seu veí, un pèl peculiar i bastant solitari el qual té ganes de parlar amb ella. Però l'Emma no té temps perquè té feina a fer i, amablement, parla una estona amb ell i en acabar marxa fins a la seva porta.
Quan hi està davant, té lloc un altre inconvenient: No troba les claus per entrar a casa. Nerviosa, comença a buscar per tot arreu, fins que veu que la porta no està tancada del tot. Amb compte i desconfiança, acaba entrant al seu apartament i es troba a un home d'uns 50-60 anys dormint en el seu sofà. "

DATA

01.06.2022

PROFESSORS

Terenci Corominas, Pere Puigbert, Jordi Caralt, David Gimbernat, Arnau Gifreu

AUTOR

Santiago Aura, Gemma Quiles i, Pau Castellví, Jon Urkitza, Guillem Vila, Nagore Massot, Alex Comas

Cartell

Tràiler

Making Of

Galeria

Mockups

EQUIP

Santiago Aura

Santiago Aura

Gemma Quiles i

Gemma Quiles i

Pau Castellví

Pau Castellví

Jon Urkitza

Jon Urkitza

Guillem Vila

Guillem Vila

whatsapp