Aida López

Aida López

aidalopezdelcastillo@gmail.com

http://www.akstudiobcn.com

Fotografia

Direcció de fotografia, Fotografia professional

Durant el Grau de Comunicació Audiovisual i Multimèdia, l'Aida es va crear la seva primera marca de fotografia anomenada Distraida Photography, on va començar a destacar en el món de la fotografia.

Després d'acabar el grau va començar a treballar en la realització de fotografies i vídeos per la youtuber Patry Jordan, la qual té diversos canals de YouTube com Gym virtual i Secretos de chicas.

Més endavant també va estar treballant per l'empresa Mistim weddings on va realitzar reportatges fotogràfics i vídeos de casaments. A partir de la seva feina amb la Patry Jordan va començar a treballar amb altres marques com Reebook, L'Oreal, El Corte Ingles i B-Kover, entre d'altres. A més a més, també ha fet reportatges de fotos per Arizona Vintage i Aware Clothing Barcelona.

A part, com a autònoma ha treballat per Hearts of Morocco, una cursa de rally pel desert de Merzouga, on va crear un equip i van anar a captar els millors moments de la cursa durant una setmana.

Actualment està realitzant la seva nova marca pel seu treball final de grau anomenat AK Studio, una agència de fotografia de moda, casaments i anuncis on es caracteritzarà per barrejar la cultura oriental i occidental.

Aida López
Aida López
Aida López
Aida López
Aida López

L'Ambaixador a les xarxes