RecReations Project. "La resistència al CANVI"

Treball final de grau

DESCRIPCIÓ

Espectacle en directe que combina les disciplines artístiques digitals (audiovisual en projecció i música digital) i escèniques (dansa i teatre).

"L’únic constant a la vida és el canvi", va constatar el filòsof Heràclit, i tot i això hem seguit lluitant per a resistir-nos-hi tant com podem. Ho sabem, però és inevitable passar per un cicle amb diferents etapes fins que acceptem una novetat a la nostra vida. Un canvi físic, psíquic...no ens n’acostumem perquè no podem, o no ho volem fer?
RecReations Project vol investigar una forma de transmetre a través d’un mitjà artístic. Està fonamentat en la realització d’una obra on s'interrelaciona el vídeo en projecció en estreta vinculació amb les arts escèniques de la dansa i la música.

A partir de la unió entre tecnologies digitals i arts escèniques, es vol transmetre un missatge que generi un aprofundiment sobre un pensament d’un tema social. El contingut del marc teòric pretén generar una reflexió entorn de la dificultat que suposa el procés d'adaptació que l'individu experimenta quan es produeix un canvi en el seu entorn de forma immediata. Tot això tenint en compte que l'individu se situa en un context contemporani.

Els components del grup de caràcter semiprofessional amb rols diferents que s'hi involucren són reunits per una directora que organitza i coordina tots els recursos humans i elements expressius possibles per arribar de forma idònia a la posada en escena. El grup reunit es fonamenta en diversos intèrprets provinents de la dansa contemporània, el teatre, l’audiovisual i/o la música amb l’objectiu de treballar en conjunt com a col·lectiu artístic per al projecte que vol ser presentat en directe.

DATA

12.09.2019

PROFESSORS

Francesc Font

AUTOR

Mar Badal

Galeria

Video

Tràiler

Teaser

Making of

Cartell

Memòria

EQUIP

Mar Badal

Mar Badal

PROFESSORS

whatsapp