HexoProject

Treball final de grau

DESCRIPCIÓ

Tecnologia wearable; d’on ve, on està i cap a on va. Acompanyat d’un dispositiu wearable que, entre altres coses, permet saber a temps real l’estat de contaminació del teu voltant.

Vivim en una època en què la tecnologia avança amb molta pressa. Cada dia, apareixen noves tecnologies que ens permeten estar més connectats amb la resta del món. En aquest projecte, ens enfocarem amb els wearables, uns dispositius utilitzats des de ja fa molts anys per nosaltres, i que, ara amb l’actual tecnologia amb què disposem, ha suposat una gran influència en el dia a dia de les persones. El concepte de wearable avui en dia, és un conjunt de tecnologies adaptades per poder-les portar al damunt amb nosaltres, de tal forma que s’adapti bé al nostre cos o a la nostra roba.

Aquest projecte es focalitza amb la tecnologia wearable, fent un repàs d’on ve, on està i cap a on va, per saber com aquesta tecnologia pot aportar-nos millores a les persones. Veurem què ha de tenir un wearable perquè sigui funcional, i indagarem una mica sobre el seu propòsit comunicatiu tanmateix com tota la investigació que es pot dur a terme amb la informació que recullen. Finalment durem a terme una sèrie d’anàlisis per entendre millor totes les seves tipologies.

El projecte anirà acompanyat d’un dispositiu wearable que permetrà a temps real poder conèixer l’estat de contaminació del teu voltant a través d’una visualització en el propi wearable. Aquest dispositiu estarà dissenyat per poder ser portat a diferents parts del cos.

DATA

13.11.2019

PROFESSORS

Jordi Márquez

AUTOR

Òscar De Dalmases

Galeria

Productes

Manual corporatiu

Memòria

EQUIP

Òscar De Dalmases

Òscar De Dalmases

Previ Següent

PROFESSORS

Previ Següent

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM