Escola Universitària de les Arts de Girona

La raó de la nostra existència és atendre les necessitats educatives de la societat en el camp de les arts visuals i escèniques

Pionera en oferir estudis universitaris artístics amb una clara orientació professional, l'Escola Universitària ERAM és una aposta decidida per la innovació pedagògica. El nostre sistema educatiu cerca el desenvolupament d'individus lliures, independents, creatius, responsables i amb capacitat de reflexionar críticament el seu entorn.

Logo UdG

L'escola ERAM, amb títols oficials de grau universitari, està adscrita a la Universitat de Girona,
creada el 1446 per Alfons el Magnànim. El nostre alumnat gaudeix de tots els serveis que ofereix la Universitat de Girona - UdG,
com el servei de llengües, d'esports, com també les seves instal·lacions.

Visita'ns!

Vine a conèixer l'ERAM

GRAU EN ARTS ESCÈNIQUES - INTERPRETACIÓ

El Grau en Arts Escèniques, únic grau universitari a Catalunya, posa a la disposició de l'alumnat les eines i els continguts necessaris per esdevinir un i una professional del sector escènic i interpretatiu. El grau compta amb tres itineraris principals; interpretació, creació escènica i interpretació davant de càmera.

MÉS INFORMACIÓ

GRAU EN COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL I MULTIMÈDIA

El títol oficial de Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia (GCAM) de la Universitat de Girona té l'objectiu de formar professionals de perfil polivalent que reclamen determinats segments estratègics de la indústria audiovisual en el marc de les noves exigències.

MÉS INFORMACIÓ

DEGREE IN AUDIOVISUAL COMMUNICATION AND MULTIMEDIA (100% ENGLISH)

El títol oficial Degree in Audiovisual Comunicació a Multimèdia (DACM) de la Universitat de Girona és el primer títol impartit 100% amb anglès i té l'objectiu de formar professionals transversals.

MÉS INFORMACIÓ

Vols veure els premis que ha guanyat el nostre alumnat?

ERAM AWARDS

ERAM TV

ERAM TV és la televisió de l'Escola Universitària ERAM.

ERAM TV
ERAM TV

Actualitat

Logotip ERAM
whatsapp