ARXIPÈLAG - Projecte per la Festa de la llum VIBRA 2018 de Girona

Arts Escèniques

DESCRIPCIÓ

Aquesta és una iniciativa conjunta de VIBRA, Festa de la llum, el Mercat de La Volta i el Grau en Arts Escèniques de l’ERAM, que han col·laborat per crear en un espai emblemàtic de la ciutat, com és la plaça de l’Assumpció del barri de Sant Narcís de Girona, tot un seguit d’accions que tenen com a punt de partida elements tan quotidians com són una taula i una cadira. A partir d’aquí, els alumnes de l’ERAM han creat dotze instal·lacions a mig camí entre les arts escèniques, les arts visuals i l’artesania digital, que inclouen categories tan diferents com la perfomance, el body art, el teatre d’objectes o bé la dansa contemporània.

En aquesta producció, els alumnes han estat acompanyats per Jordi Duran i Roldós i Melissa Caminha, professors del GAE a l’ERAM. Ambdós destaquen que el desenvolupament del projecte ha estat molt enriquidor perquè la col·laboració entre les tres institucions ha estat directa, intensa i horitzontal. Tothom tenia ganes d’aprendre. S’ha treballat especialment la intimitat a l’espai públic, fent valdre el barri de Sant Narcís com a motor de comunitat. El resultat són instal·lacions molt variades de petit format, un paisatge que busca també el diàleg amb les paradetes del Mercat de La Volta.

DATA

08.01.2019

PROFESSORS

Jordi Duran, Melissa Lima

AUTOR

Carla Coll, Alex Solsona, Aina Kohler, Jaume Pujadas, Helena Rodriguez, Marc Ambite, Gerard Saliné, Jordi Pasqual, Andreia Garcia, Ariadna Grau, Laia Solés, Camille Latron, Ferran Gordillo, Aina Berenguer, Alexander García

Galeria

Cartell

Galeria procés

EQUIP

Helena Rodriguez

Helena Rodriguez

whatsapp