Salvador Àngel

Salvador Àngel Batlle

-Expert en música de documents audiovisuals.

-Especialista en música cinematogràfica.

-Estudis de solfeig i piano.

-Autodidacta en sensibilització musical audiovisual i cinema.

 

Salvador Àngel Batlle

Cinema

So
Cinema
Formació
+-

-Expert en música de documents audiovisuals.

-Especialista en música cinematogràfica.

-Estudis de solfeig i piano.

-Autodidacta en sensibilització musical audiovisual i cinema.

 

Trajectòria professional
+-

 

Ha impartit cursos de música i cinema a la Universitat de Girona i cursos de formació de professorat per l’Institut de Ciències de la Educació (ICE) de Girona.

Realitza pedagogia musical audiovisual i és docent a l’Escola Universitària ERAM de llenguatges cinematogràfics. També és educador en serveis educatius i ponent en projectes de foment d’activitats musicals. Imparteix classe com a professor al grau de Comunicació Audiovisual i Multimèdia (ERAM) des de 1999. També ha portat diverses tutories en treballs de recerca sobre música i cinema.

També treballa en investigació i anàlisi musical cinematogràfic, i imparteix assessorament musical i d’edició audiovisual.

Participa en l'organització de diversos seminaris i congressos de música de cinema (València, Astúries, Girona).

És membre fundador de l’Associació Musical Cinematogràfica “Staccato” i president fins l’any 2002 i promotor de les estrenes a Espanya d’obres musicals dels compositors Jerome Moross (Piano Quintet) i Wojciech Kilar (3 preludis).

Ha realitzat muntatges audiovisuals i vídeos educatius per a entitats culturals i museus (exposicions, creació de fons sonors i musicals, difusió per internet).

És ponent en el Projecte 78RPM – Foment de la Música a les Bibilioteques (Diputació de Girona).

Ha col·laborat en diversos projectes de divulgació i de investigació entorn a la cinematografia (publicacions especialitzades, ressenyes discogràfiques, articles, recerca, multimèdia).

Autor de la programació de les activitats de música cinematogràfica i educador del Servei Educatiu del Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs Mallol (Girona) des de 1998.