Escola universitària adscrita a la Universitat de Girona.

Ubicada a la nova Factoria Cultural Coma Cros de Salt, l’Escola Universitària ERAM és una escola adscrita a la Universitat de Girona, que imparteix tres graus oficials amb un pla d'estudis únic:
  1. Audiovisual i Multimèdia
  2. Arts Escèniques
  3. Audiovisual Communication and Multimedia (100% english)
L'únic grau oficial en arts escèniques de Catalunya.

També es porten a terme diferents diplomes i cursos d’especialització.

L’Escola Universitària ERAM és un centre adscrit a la Universitat de Girona, que aposta per uns estudis interdisciplinaris vinculats a la comunicació i les arts escèniques - interpretació amb una formació transdisciplinària i creativa, orientada al món professional.

El centre, pioner a Girona en la impartició d’estudis en el camp dels audiovisuals, els multimèdia i el disseny, està perfectament integrat en el teixit social i industrial que l’envolta, i lidera els sectors en què es desenvolupa la formació.

Història

La Fundació privada Joan Bosch entitat sense ànim de lucre l'any 1998 va crear l'Escola Universitària ERAM- UdG formada per un grup de professionals interdisciplinaris d’àrees diverses, com ara l’economia, el disseny o l’enginyeria, que tenien inquietuds en el món de la formació, amb l’objectiu de crear nous perfils professionals en el camp dels audiovisuals i oferir una resposta a les noves professions emergents.

Estudis

Els nostres graduats en Comunicació Audiovisual i Multimèdia són capaços d’actuar en el camp dels audiovisuals i multimèdia, que exigeix consolidar una mentalitat interdisciplinària, a causa de la diversitat d’actuacions que necessita l’ús de les noves tecnologies emergents, el coneixement dels mitjans d’expressió i la formació ètica i estètica adequada.

Els nous mitjans i les actuals dinàmiques laborals estan fent sorgir nous productes en el camp audiovisual i multimèdia. Els futurs professionals s’hauran de dotar de continguts específics amb singularitats comunicatives, tècniques i creatives.

Els nostres graduats en Arts Escèniques - interpretació acaben els estudis amb una formació transdisciplinar que els prepara per fer front a les diferents oportunitats laborals en el camp de les arts escèniques i la interpretació. Els nostres estudis aposten per crear professionals complets i amb capacitats emprenedores.

Equip

L’equip docent, format per doctors, llicenciats i professionals especialitzats, prové de diferents àmbits vinculats als audiovisuals i les arts escèniques: la cultura, l’art, la música, el periodisme, el teatre, la interpretació, el cinema, la televisió, el disseny, la publicitat i la història.

Aquest equip treballa amb una concepció oberta i integradora per crear un espai d’aprenentatge creatiu i personalitzat, un espai propici per al creixement personal i professional de tots els alumnes de l’ERAM.

Instal·lacions

L’octubre del 2009, l’Escola Universitària ERAM s’instal·la a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt, una fàbrica d’idees i de projectes que esdevé el marc idoni per desenvolupar la seva missió.

Amb la seva situació estratègica, l’escola gaudeix de les infraestructures d’ús comú d’aquest equipament i participa en les sinergies que aporten les diferents entitats i empreses que s’hi han instal·lat.

La Factoria Cultural Coma Cros és un equipament cultural municipal de Salt (Girona) i disposa de 16.000 metres quadrats per aconseguir el seu objectiu principal: esdevenir un punt de referència en la dinamització cultural de tot el nord de Catalunya.

Si us plau, accepti el consentiment de la galeta

Logotip ERAM
whatsapp