Sílvia Quera

Sílvia Quera

silviaquera2@hotmail.com

Animació, 3D i VFX

Modelatge 3D, Project management

Una vegada va acabar el Grau en Audiovisuals i Multimèdia de l’ERAM, la Silvia va continuar els seus estudis encarant-se al sector dels videojocs amb el BA Games Art per la Universitat de Northampton (Regne Unit) i un màster en Creació de videojocs.

La Sílvia és artista 3D i project manager i mentre seguia estudiant ha treballat de manera autònoma, amb diferents encàrrecs i empreses com per exemple a Sandal Produccions, com a animadora 3D. Les pràctiques del grau les va realitzar a l’estudi Anticto de Girona, una companyia de desenvolupament de videojocs independents.

Però sobretot ha estat endinsada com a project manager en el projecte Animal Hero Universe, nascut a l’ERAM com a treball final grupal, que després s’ha seguit desenvolupant com a projecte transmèdia, on el nucli principal és un videojoc terapèutic destinat a reforçar i millorar certes capacitats cognitives en nens amb Síndrome de Down (SD) (i fomentar una forma més creativa i divertida d’aprendre). Aquest projecte ha estat reconegut amb 7 premis, entre ells el projecte guanyador als European Youth Award a la categoria Smart Learning (2016) i projecte seleccionat per al Pitching Universitari (Cluster Audiovisual de Catalunya, 1ª edició, 2015).

Actualment la Silvia està impulsant una nova empresa de serious games anomenada Grow in Games Studio, on després es projectarien videojocs com el d’Animal Hero.