Logotip ERAM blanc

GRAUS UNIVERSITARIS

Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia

El títol oficial de Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia (GCAM) de la Universitat de Girona té l'objectiu de formar professionals de perfil polivalent que reclamen determinats segments estratègics de la indústria audiovisual en el marc de les noves exigències. Aquests professionals són el dissenyador multimèdia, el realitzador audiovisual i el director de projectes audiovisuals i multimèdia.

+ INFO

Grau en Arts Escèniques - Interpretació

El Grau en Arts Escèniques, únic grau universitari a Catalunya, posa a la teva disposició les eines i els continguts necessaris perquè esdevinguis un i una professional del sector escènic i interpretatiu. El grau compta amb tres itineraris principals; interpretació, creació escènica i interpretació davant de càmera.

+ INFO

Degree in Audiovisual Communication and Multimedia (100% English)

El títol oficial Degree in Audiovisual Comunicació a Multimèdia (DACM) de la Universitat de Girona és el primer títol impartit 100% amb anglès i té l'objectiu de formar professionals transversals.

+ INFO

CURSOS

FOTOGRAFIA

Escola de fotografia de Girona. Cursos i tallers de fotografia a l'abast de tothom.

CURSOS

Cursos i workshops dels àmbits audiovisual, multimèdia i arts escèmiques.

ERAM ZETA

L’ERAM Zeta és un projecte educatiu de l’Escola Universitària ERAM. Tallers, cursos, campus i extraescolars per infants i joves de 6 a 18 anys que es vulguin introduir en el món de les arts visuals i escèniques.

CICLES FORMATIUS CIFOG

L'escola germana de l'ERAM, CIFOG, ofereix cicles formatius de comunicació audiovisual i multimèdia de Girona. Grau Mitjà d'Arts Plàstiques i Disseny i Graus Superiors d’Imatge i So.

whatsapp