Logotip ERAM blanc

GRAUS UNIVERSITARIS

Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia

El títol oficial de Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia (GCAM) de la Universitat de Girona té l'objectiu de formar professionals de perfil polivalent que reclamen determinats segments estratègics de la indústria audiovisual en el marc de les noves exigències. Aquests professionals són el dissenyador multimèdia, el realitzador audiovisual i el director de projectes audiovisuals i multimèdia.

+ INFO

Grau en Arts Escèniques

El Grau en Arts Escèniques, únic grau universitari a Catalunya, posa a la teva disposició les eines i els continguts necessaris perquè esdevinguis un i una professional del sector escènic i interpretatiu. El grau compta amb tres itineraris principals; interpretació, creació escènica i interpretació davant de càmera.

+ INFO

Degree in Audiovisual Communication and Multimedia (100% English)

El títol oficial Degree in Audiovisual Comunicació a Multimèdia (DACM) de la Universitat de Girona és el primer títol impartit 100% amb anglès i té l'objectiu de formar professionals transversals.

+ INFO

ESTUDIS SUPERIORS EN FOTOGRAFIA

Aquest és un curs avançat de fotografia, amb una sèrie de característiques pròpies: per nosaltres els nostres alumnes són creadors i la nostra finalitat és acompanyar-los en el camí dels seus objectius propis i diferenciats.

+INFO
ESTUDIS SUPERIORS EN FOTOGRAFIA
Diplomes d'especialització

Diplomes d'especialització

+INFO

Cursos d'especialització

+INFO
Cursos d'especialització
Workshops

Workshops

+INFO

Cicles formatius de grau superior

+INFO
Cicles formatius de grau superior
ERAMZeta

ERAMZeta

ERAM Zeta és un projecte de l’Escola Universitària ERAM, centre adscrit a la Universitat de Girona, que imparteix formació relacionada al voltant de la creativitat i les noves tecnologies per a nens i joves de 5 a 17 anys.

+INFO