.woocommerce-product-gallery{ opacity: 1 !important; }

Fotografiem amb carret

Week 1

Useful Expressions

Tools for Professional Approach: It’s not just about learning, it’s about having the confidence to use English in real life and upgrade your business communication skills.

Week 2

Diplomatic Language

Tools for Professional Approach - Step 2: It’s not just about learning, it’s about having the confidence to use English in real life and upgrade your business communication skills.

Fotografiem amb carret

Escola Universitària ERAM

8 hores

Divendres de 16:00 a 20:00 i dissabte de 8:00 a 12:00

Properament

La fotografia analògica segueix viva. Cada cop és més la gent que recupera aquest hàbit màgic de fotografiar amb sals de plata i aparells espectaculars. L’objectiu d’aquest curs és aprendre les bases per fotografiar amb carret i gaudir de l’experiència de la fotografia analògica a peu de carrer. Aprendrem a fer servir des de càmeres de 35mm de joguina fins a càmeres professionals de format mig de 6x7cm.

A QUI VA DIRIGIT

A totes aquelles persones inquietes i nostàlgiques que volen recuperar aquest bell hàbit i també per aquelles que s’hi volen iniciar.

PROGRAMA

  • Photowalks per girona
  • Bases de la fotografia analògica
  • Tipus de càmeres de carret
  • Funcionament i flux de treball analògic – digital

REQUISITS

És necessari que l’alumne tingui uns mínims coneixements de fotografia. Ideal disposar d’una càmera analògica. Tot i així, tindrem a la nostra disposició una petita col·lecció d’aparells.

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines · CODI: associacions

Descomptes no acumulables