Carla

Carla Font Sales

carlafont1800@gmail.com 616810788

ALTURA 1'65mPIE 38PANTALÓN 37CAMISA M

Interpretació Teatre de text Creació escènica Cant modern

Tocar el piano i escriure poesia.

La veritat és que no tinc habilitats increïbles o especials, ni excentricitats de geni, però hi ha una cosa que no podran negar-me mai: que sóc extremadament feliç quan faig el que m'agrada i hi vesso el meu cos i la meva ànima.

Galeria de fotos de Carla Font
Galeria de fotos de Carla Font
Galeria de fotos de Carla Font
ANTERIOR SIGUIENTE

ÚLTIMOS PROYECTOS

Petiestable 12

La Petiestable 12 neix en el 2009 com un projecte educatiu pre-professional de l'Aula de Teatre de Lleida. Al llarg dels anys ha permès als joves i nens de Lleida a viure una experiència que els ha portat de llarg a llarg del nostre país.

2

Inestable 21

La Inestable 21 neix en el 2001 com un projecte educatiu preprofessional de l'Aula de Teatre de Lleida, però en aquest cas com a diferència a la Petiestable12 els actors tenen entre 13 i 21 anys.

2

El Secret dels Floppis

L'Ajuntament de Lleida, des de la seva regidoria de Benestar Social i Ocupació, promou la Campanya “El Secret dels Floppis, l'Aventura de la Vida” entorn de la salut i els hàbits saludables entre els nens de la ciutat de Lleida.

2

Maxi in Love

Max in love és una obra dirigida a joves de 16 anys i als seus educadors i educadores que busca abordar les diferents variables que interactuen en la sexualitat i l'afectivitat.

2

Projecte Prometeu

El projecte ‘Prometeu’ és la primera experiència conjunta entre l’Aula Municipal de Teatre i l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà. Durant un mes, 15 joves lleidatans, d’entre 15 i 19 anys, desenvolupen un procés d’aprenentatge artístic multidisciplinari

1

Pop Kids

Primer espectacle de Pop-Rock Juvenil PopKids per detectar i promoure el talent vocal de nois i noies d'entre 10 i 17 anys en un concert a l'Auditori Municipal Enric Granados, on van interpretar cançons de Pop-Rock de tots els temps.

1

Tot el que mai t'he dit

Veus aquesta novel·la? Són paraules que t'abracen les entranyes. O almenys així ho han estat per mi. Són foc que crema un passat i empra una revel·lia i un zel de renéixer. Així comença el dia que ja t'he dit tot el que no volia dir.

1

IDIOMAS

CATALÁN

Idioma Matern

CASTELLANO

Nivell alt

INGLÉS

Nivell mig

Me gustaría estar informado de las novedades

Suscríbete al boletín electrónico de ERAM