Bolsa de trabaja para los alumnos de la Escuela Universitaria ERAM

Para inscribirte accede al IntrERAM

Gestió, edicio i creació de continguts audiovisuals, xarxes socials i pagina web, participació en les activitats que realitzem amb l'objectiu de generar continguts i fer retransmissions en directe.

Sant Feliu de Guixols

DESCRIPCIÓN

Com Trackrat Club la nostra activitat principal es l’organització d’esdeveniments esportius de motor en circuit de velocitat, mes conegut com “tandes” o “trackdays” i també competicions de SIM Racing, on tenim un altre marca pròpia, Dompetizione, que al igual que Trackrat, esta registrada.

 

Aquestes activitats generen molt bons continguts per després ser utilitzats en el procés comercial i com una font de negoci addicional.

Als notres esdeveniments sempre n’ha fotògraf professional i hem generat a dia de avui una base de dades de mes de 40.000 fotografies pròpies de motorsport de gran qualitat.

 

Tenim varis vehicles propis de competició, una línia de roba, i un local en Girona capital.

Dispossem de canal de Youtube amb 674 subscriptors , Instagram amb prop de 4.000 seguidors, Twitch amb contracte per rebre ingressos, perfil en Twitter, Facebook, etc etc

 

Busquem algú amb interès en el mon del motor i amb ganes de créixer professionalment en aquest àmbit, per donar-li el mitjans i l’oportunitat de fer-ho.

REQUISITOS

EXPERIENCIA

Estudiant en pràctiques

CONOCIMIENTOS

Disseny gràfic

Edicio de vídeo

Programacio i disseny web

Community management

Disseny i desenvolupament de estratègies comercials i comunicatives.

Es valoraran idiomes, principalment francès e ingles.

RETRIBUCIÓN

CONTRATO

TIPO DE CONTRATO

Pràctiques Contracte laboral Freelance

HORARIO

Flexible

CATEGORIA

Videojuegos Montaje Producción Diseño gráfico Imagen corporativa Diseño publicitario Web design & development Apps Fotografía Marketing Crossmedia

OBSERVACIONES

Incorporacio inmediata.