Jordi Duran estrena "We Fear" al Seoul Street Arts Festival de Corea

Els dies 10, 11 i 12 de novembre de 2021, Jordi Duran i Roldós i Eva Marichalar-Freixa han estrenat We Fear (Episodi 4) al Seoul Street Arts Festival de Corea.

We Fear és una peça d’art i investigació que es presenta per episodis i que situa la por en el seu focus d’estudi. Cada episodi suposa un pas més en l’exploració de nous fils, matisos i possibles avançaments o retrospectives d’una trama que cerca plegar temps i espais, i que s’expressa en trànsit constant entre allò real i allò imaginari. El relat autobiogràfic, la força evocadora de la instal·lació i l’escena acompanyen a un públic que es descobreix partícip d’una trobada on se'l convida a observar, escoltar i gaudir.

Pel projecte We Fear, tots els espais, totes les situacions són un camp d’investigació i acció possible: festivals, centres d’art, sales d’arts escèniques, centres educatius i culturals, iniciatives privades, particulars, grups d’investigació i qualsevol persona interessada en viure la dimensió expansiva de les arts de carrer i el site-specific. We Fear no es presenta com a peça acabada amb unes necessitats i condicions prèvies, sinó que incorpora l’atzar de les característiques de qui s’ofereix a acollir-la per seguir mutant en noves formes i dimensions. Els esdeveniments de les vides del seu equip es van succeint en temps real durant els períodes d’investigació, creació i aprenentatge, i dialoguen amb l’híper-conversa generada durant els anys d’exploració i generen un entramat fractal que es va desplegant a mesura que es van habitant diferents espais de re/presentació.

En aquest sentit, l’Episodi 1 [Teatre Municipal L’Escorxador de Lleida] es va centrar en la por cap a nosaltres mateixes (i per ser nosaltres mateixes), l’Episodi 2 [Festival Escena Poblenou] explorava els fantasmes del present i del passat i, més recentment, l’Episodi 3 [Festus Festival] centrava tot el seu focus en la mort i la nostra por a transitar-la.

L’Episodi 4 de We Fear [Seoul Street Arts Festival] té a veure amb com el nostre present es connecta amb el nostre passat i el nostre futur, amb la por al canvi, així com en la necessitat de viure el trascendent. Es tracta d’una coproducció catalano-coreana estrenada en el marc del Seoul Street Arts Festival 2021, i que ha estat pensada per a ser representada a l’edifici de la galeria d’art IPO, al Barri de Mullae Dong) de la capital coreana.

 

 

 

whatsapp