"Costa Brava Singular" de Ferran Castelló seleccionat als GaudeamusProjecta

Treball final del Grau en Audiovisual i Multimèdia tutoritzat per Jordi Márquez.

La finalitat dels Gaudeamus projecta, que organitza el Col·legi Oficial de Disseny gràfic de Catalunya, és premiar el talent jove i l'excel·lència dels treballs, difondre'ls, donar suport als seus autors i reconèixer als tutors i els centres d'estudi.

Els seleccionats hauran de presentar els seus treballs en públic el 24 de març de 2020 de 10.00 a 14.00 a la Sala Martí l'humà del Museu d'Història de Barcelona MUHBA i els guanyadors es donaran a conèixer en l'acte que tindrà lloc a la tarda de 16.30 a 19.00 a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) a Barcelona.

 

Informació de Costa Brava Singular:

Disseny i programació d’una web i creació de la seva identitat gràfica.

Partint de l'anàlisi dels conceptes de l'experiència de l'usuari (UX) i la interfície d'usuari (UI) com també d'usabilitat, accessibilitat i l'arquitectura de la informació, es redissenya una pàgina web ja existent actualitzant-la a l'estètica actual per a tal de fer-la més atractiva i adaptar-la als nous dispositius de visualització.

S'empra la pàgina web 'Costa Brava Singular' com a punt de partida per a redissenyar-la, reformulant l'arquitectura de la informació i desenvolupant la programació del disseny d'interfície creat. D'altra banda, també es crea una identitat gràfica i un concepte de la marca d'aquest projecte, fins llavors inexistent.

https://www.eram.cat/ca/showroom/costa-brava-singular

 

whatsapp