Do you have a flat and do you have a spare room? Or are you looking for partners to find a flat?

PUBLISH AN ADVERTISEMENT

Share floor

Buscamos Piso para compartir

Lucia

Buscamos Piso para compartir | 10.01.2019

"piso de febrero a julio"

Busco compartir piso

Cecilia Trespalacios

Busco compartir piso | 16.08.2018

"Busco una habitación lo más cercana posible a la universidad "

Habitació  lliure o gent amb qui compartir pis

Sara Ramos

Habitació lliure o gent amb qui compartir pis | 29.07.2018

"Busco habitació lliure o gent amb qui compartir pis a a prop del Eram. "

Habitació lliure al barri vell!

Isabel Pérez Palou de C.

Habitació lliure al barri vell! | 07.06.2018

"Cercam algú que dugui vidilla i bon rollo a casa, així que si saps tocar la guitarra seràs especialment benvingut/da! El pis és super cuco i està situat a la Plaça Mercaders, just al cor del Barri Vell, te un balcó que dona a la plaça i a la sala, donant-li molt de llum, on hi podem passar molt bones estones. L'habitació que llogam és individual (tot i que hi cabria un llit gran) amb molt de rollo. Només hauries d'aportar 250€ més els gastos i entraries al juliol! Esperam la teva resposta!"

BUSQUEM COMPANY/A DE PIS A "CAL XEXU"!

Marc Ambite

BUSQUEM COMPANY/A DE PIS A "CAL XEXU"! | 05.06.2018

"Busquem una persona principalment responsable i respectuosa amb les tasques domèstiques. Som sociables i ens agrada crear bon ambient al pis, però també busquem tranquilitat per poder treballar adeqüadament. Oferim: Habitació amb llit de matrimoni i armari gran. Dret a cuina i a tots els espais comuns. Connexió a internet d'alta velocitat. Bon ambient entre els inquilins. El pis està situat a 5 minuts de l'ERAM, i tenim una parada de bus just davant el portal que et porta fins a Girona centre (Caminant està a uns 30 minuts)."

BUSQUEM COMPANY/A DE PIS

Carla

BUSQUEM COMPANY/A DE PIS | 01.06.2018

"El pis està cituat a la cantonada del Carrer Barcelona i el Carrer Emili Grahit, és a dir, a 5 minuts de l'estació i a 2 d'una parada de Girocletes. Hi ha diferents supermercats que estan a 3 minuts, també hi ha més d'un gimnàs a 5 minuts i la biblioteca més gran de Girona el costat de casa. El pis hi ha 5 habitacions i 2 lavabos, en els lavabos hi ha dutxa/banyera. Hi ha un rebosc, i a la cuina hi tenim una nevera sencera, el congelador a part perquè hi hagi espai suficient pel menjar dels 5. Tenim rentaplats, rentadora, secadora, microones, forn, etc. També disposem de terrassa en el menjador. Per qualsevol dubte contacta amb mi a través del meu correu o el meu numerò de telèfon. carla.jou@hotmail.com"

BUSCO PIS PER COMPARTIR PEL PRÒXIM CURS

Ruth Casañ Prades

BUSCO PIS PER COMPARTIR PEL PRÒXIM CURS | 19.05.2018

"Busco un piso lo más cerca posible a la estación o al centro de ERAM."

I would like to be informed of the news

Subscribe to ERAM's electronic newsletter