Clàudia

Clàudia Ferrer Carreras

clauferrer17@gmail.com 626 93 66 41

HEIGHT 1,67mFOOT 38PANTY 38 - 40SHIRT M

Dramaturgia Teatre de text Dansa contemporània Dramaturgia teatral Guionista

Vaig néixer dia 12 de juliol del 1999 a Ciutadella de Menorca. Sempre he estat, sense saber-ho, estretament lligada a l'art escènic. Vaig decidir utilitzar-ho amb un motor professional als disset anys, però no podria explicar exactament per què. Fins a tercer de carrera sabia que, si arribava a ser actriu professional, només volia dedicar-me a les accions en viu, al teatre en directe. Sabia que només podia i, per tant, volia interpretar davant d'algú que pogués sentir el present que jo intentés crear al mateix moment que ho estés fent. Volia que el públic estés amb mi, sentint-me i deixant que jo el sentís. A principis de tercer vaig plantejar-me que potser era hora d'utilitzar el meu gust per escriure per activar alguna vessant creativa relacionada i separada alhora de la interpretació. I ves per on, després d'escriure petites peces teatrals, el meu primer gran projecte és un guió cinematogràfic (que a dia d'avui està en procés de creació). Això m'ha portat a replantejar-me les meves opcions com a intèrpret, i m'ha obert de bat a bat una porta cap a l'actuació davant de càmera. Deixar que la imatge, el so i la llum agafin el paper expressiu per combinar-se amb la meva interpretació m'és un camí per explorar. Fora de l'àmbit universitari, he cursat molts anys de dansa i expressió corporal. 

Galeria de fotos de Clàudia Ferrer
Galeria de fotos de Clàudia Ferrer
Galeria de fotos de Clàudia Ferrer
PREVIOUS NEXT

LAST PROJECTS

Rojo Azulado Casi Negro

Taller d'Àmbit de Creació de 2n de carrera, dirigit per Juan Pablo Miranda. Una peça de creació en col·lectiu, nascuda amb la influència de tot el món Almodóvar i de la Movida Madrileña. Una obra irònica i còmica que actua de mirall convex de la part de l

2019

La Coronel Ocell

Taller d'Àmbit de Creació a primer de carrera, i drigit per Xicu Masó. Una adaptació de la peça teatral de Hristo Boitxev, contextualitzada en un centre de tractament de condicions psiquiàtriques durant la Guerra dels Balcans.

2018

LANGUAGES

CATALAN

Idioma Matern

SPANISH

Nivell alt

ENGLISH

Nivell mig

FRENCH

Nivell baix