Carla

Carla Font Sales

fontsalescarla@gmail.com 616810788

HEIGHT 1'65mFOOT 38PANTY 37SHIRT M

Interpretació Dramaturgia Teatre de text Teatre físic Teatre musical Creació escènica Cant modern

Tocar el piano, escric poesia i de tots dos en faig cançons.

ACTRIU, CANTANT, BALLARINA I ESCRIPTORA

Galeria de fotos de Carla Font
Galeria de fotos de Carla Font
Galeria de fotos de Carla Font
PREVIOUS NEXT

LAST PROJECTS

WEBSERIE SINSEÑAL

Paper protagonista a la serie Sin Señal que sorgeix d'un TFG de la carrera de Comuncació Audiovisual de la UAB.

2021

TALLERS CON ARTE

Docent de tallers a escoles de Salt de Girona de teatre, musica i expressió corporal.

2021

Petiestable 12

La Petiestable 12 neix en el 2009 com un projecte educatiu pre-professional de l'Aula de Teatre de Lleida. Al llarg dels anys ha permès als joves i nens de Lleida a viure una experiència que els ha portat de llarg a llarg del nostre país.

2

Inestable 21

La Inestable 21 neix en el 2001 com un projecte educatiu preprofessional de l'Aula de Teatre de Lleida, però en aquest cas com a diferència a la Petiestable12 els actors tenen entre 13 i 21 anys.

2

El Secret dels Floppis

L'Ajuntament de Lleida, des de la seva regidoria de Benestar Social i Ocupació, promou la Campanya “El Secret dels Floppis, l'Aventura de la Vida” entorn de la salut i els hàbits saludables entre els nens de la ciutat de Lleida.

2

Maxi in Love

Max in love és una obra dirigida a joves de 16 anys i als seus educadors i educadores que busca abordar les diferents variables que interactuen en la sexualitat i l'afectivitat.

2

Projecte Prometeu

El projecte ‘Prometeu’ és la primera experiència conjunta entre l’Aula Municipal de Teatre i l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà. Durant un mes, 15 joves lleidatans, d’entre 15 i 19 anys, desenvolupen un procés d’aprenentatge artístic multidisciplinari

1

Pop Kids

Primer espectacle de Pop-Rock Juvenil PopKids per detectar i promoure el talent vocal de nois i noies d'entre 10 i 17 anys en un concert a l'Auditori Municipal Enric Granados, on van interpretar cançons de Pop-Rock de tots els temps.

1

LANGUAGES

CATALAN

Idioma Matern

SPANISH

Nivell alt

ENGLISH

Nivell mig

whatsapp