Carla

Carla Font Sales

carlafont1800@gmail.com 616810788

HEIGHT 1'65m FOOT 38 PANTY 37 SHIRT M

Interpretació Dramaturgia Docència d'arts escèniques Interpretació - Teatre de text Interpretació - Teatre gestual Interpretació - Teatre físic Interpretació - Teatre musical Interpretació - Teatre d'objectes Performance Televisió i publicitat Cinema Creació escènica Coreografía Dança contemporània Dança urbana Cant modern Cant clàssic Tècnica vocal Acrobàcia Dramaturgia teatral Dramaturgista Guionista Crítica / Periodisme d'arts escèniques Docència Animació

Tocar el piano i escriure poesia.

La veritat és que no tinc habilitats increïbles o especials, ni excentricitats de geni, però hi ha una cosa que no podran negar-me mai: que sóc extremadament feliç quan faig el que m'agrada i hi vesso el meu cos i la meva ànima.

LAST PROJECTS

Petiestable 12

La Petiestable 12 neix en el 2009 com un projecte educatiu pre-professional de l'Aula de Teatre de Lleida. Al llarg dels anys ha permès als joves i nens de Lleida a viure una experiència que els ha portat de llarg a llarg del nostre país.

-

Inestable 21

La Inestable 21 neix en el 2001 com un projecte educatiu preprofessional de l'Aula de Teatre de Lleida, però en aquest cas com a diferència a la Petiestable12 els actors tenen entre 13 i 21 anys.

-

El Secret dels Floppis

L'Ajuntament de Lleida, des de la seva regidoria de Benestar Social i Ocupació, promou la Campanya “El Secret dels Floppis, l'Aventura de la Vida” entorn de la salut i els hàbits saludables entre els nens de la ciutat de Lleida.

-

Maxi in Love

Max in love és una obra dirigida a joves de 16 anys i als seus educadors i educadores que busca abordar les diferents variables que interactuen en la sexualitat i l'afectivitat.

-

Projecte Prometeu

El projecte ‘Prometeu’ és la primera experiència conjunta entre l’Aula Municipal de Teatre i l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà. Durant un mes, 15 joves lleidatans, d’entre 15 i 19 anys, desenvolupen un procés d’aprenentatge artístic multidisciplinari

-

Pop Kids

Primer espectacle de Pop-Rock Juvenil PopKids per detectar i promoure el talent vocal de nois i noies d'entre 10 i 17 anys en un concert a l'Auditori Municipal Enric Granados, on van interpretar cançons de Pop-Rock de tots els temps.

-

Tot el que mai t'he dit

Veus aquesta novel·la? Són paraules que t'abracen les entranyes. O almenys així ho han estat per mi. Són foc que crema un passat i empra una revel·lia i un zel de renéixer. Així comença el dia que ja t'he dit tot el que no volia dir.

-

LANGUAGES

CATALAN

Idioma Matern

SPANISH

Nivell alt

ENGLISH

Nivell mig

I would like to be informed of the news

Subscribe to ERAM's electronic newsletter