Quimera

Treball final Grupal

DESCRIPCIÓ

Quimera és un projecte que tracta de posicionar les persones amb diversitat funcional en un espai social i cultural on sol haver-hi estereotips. Consisteix a poder fer visibles les tasques considerades no aptes per a persones amb aquestes característiques, en l'imaginari cultural.

Quimera és un projecte transmèdia format per diferents plataformes. L'eix central és un curtmetratge. També conformen el projecte una instal·lació d'immersió, una web amb contingut interactiu i xarxes socials.

El curtmetratge "El bosc de la Quimera" és una història protagonitzada per dos personatges amb diversitat funcional que mantenen una conversa en un espai idíl·lic on reflexionen sobre la discriminació de l'opinió comuna sobre les seves característiques. Paral·lelament es desenvolupa una acció totalment trencadora posant com a protagonista a Antonio un jove amb Síndrome de Down.

 

 

DATA

29.03.2021

PROFESSORS

Terenci Corominas, Pere Puigbert, Jordi Caralt, David Gimbernat, Arnau Gifreu

AUTOR

Mar Duran, Joaquim Vinyes, Víctor Agudo, Júlia Camps, Jaume Cusí, Marc Cugat, Albert Creus, Adrià Figueras, Ariadna Costa, Roberto Antonio Fernández, Adrià Reixach

PREMIS

Premi SGAE Nova Autoria i Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

Premi SGAE Nova Autoria i Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

ANTERIOR
SEGÜENT

Cartell

Teaser

Camisetes

Making of

EQUIP

Mar Duran

Mar Duran

Joaquim Vinyes

Joaquim Vinyes

Víctor Agudo

Víctor Agudo

Júlia Camps

Júlia Camps

Jaume Cusí

Jaume Cusí

Xarxes socials

whatsapp