Nectarina. Disseny i desenvolupament d'una plantilla de WordPress

Treball final de grau

DESCRIPCIÓ

Aquest projecte es basa en el disseny i desenvolupament d'una plantilla web pel gestor de continguts WordPress prou professional com per ser comercialitzada a Internet.

Aquest projecte es basa en la conceptualització, creació i desenvolupament del primer producte de l’agència de disseny i desenvolupament web Mildthemes. Aquest primer producte és una plantilla web per al gestor de continguts WordPress, de qualitat professional i amb una gran capacitat de personalització. Aquesta plantilla vol ser capaç de satisfer les necessitats d’un públic objectiu orientat al sector empresarial, tant per donar a conèixer el seu treball, com per ser la base del seu negoci.

Gràcies a les diferents opcions de personalització de la plantilla, el comprador podrà dur a terme un projecte únic i personalitzat, estalviant-se molts recursos de temps i de diners.

Aquest producte té dos segments de públic objectiu principals. El primer comprèn tots aquells desenvolupadors web que es dediquen a crear projectes web per a altres empreses. L’altre se centra en totes aquelles persones que volen tenir, siguin professionals o no, una pàgina web o un blog per mostrar qui són, què fan i a què es dediquen. Aquests dos segments de públic objectiu són en l'àmbit internacional internacional, ja que un cop acabat el producte es vol comercialitzar a través d’Internet, sent l’anglès l’idioma escollit per tal de desenvolupar-lo i promocionar-lo.

DATA

17.06.2015

PROFESSORS

Arnau Gifreu

AUTOR

Laura Agustí

cartell

LA WEB EN IMATGES

memòria

EQUIP

Laura Agustí

Laura Agustí

PROFESSORS

whatsapp