Haida project

Disseny interactiu

DESCRIPCIÓ

Haida és un col·lectiu el qual es planteja i defensa uns valors de respecte cap a la natura i els éssers vius. Es manifesta a través d'una plataforma web creada amb l'objectiu de donar a conèixer i denunciar la realitat oculta entorn de la precària situació actual de molts animals i reivindicar els seus drets mitjançant la informació i la protesta, així com també per ésser un punt de trobada informatiu i alhora participatiu, per a usuaris que comparteixen la filosofia i ideologies del col·lectiu.

El projecte Haida es basa en la capacitat de discernir entre allò just i allò il·lícit en el context de respecte per la vida dels éssers vius, mitjançant un codi social que es transmet bàsicament a partir de la plataforma.

Haida, com a col·lectiu que recull i emet informació, pretén arribar a totes aquelles persones interessades pels animals i pels seus drets. Tot i així, cal destacar que no ens dirigim estrictament a aquesta part de la societat, sinó que també s'intenta despertar l'interès de la població que fins aleshores no s'ha involucrat en la causa, compartint contingut per fer-li obrir els ulls.

 

DATA

18.07.2016

PROFESSORS

Francesc Font

AUTOR

Alejandro Maestra, Pau Tubert, Berta Font, Marta Montaño, Maria Dolors Moncayola, Judit Capell

CARTELLS

WEB

PRODUCTES

MANUAL D'IDENTITAT

MEMÒRIA

EQUIP

Alejandro Maestra

Alejandro Maestra

Pau Tubert

Pau Tubert

Berta Font

Berta Font

Marta Montaño

Marta Montaño

Previ Següent

PROFESSORS

Previ Següent

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM