Fits you, la moda 2.0

Treball final de grau

DESCRIPCIÓ

Estudi de l'evolució de la moda i de les noves tecnologies. Creació del prototip de l'aplicació en el sistema operatiu iOS.

Actualment, i cada vegada més, la tecnologia és present en la nostra vida quotidiana. Aquesta tendència també ha augmentat en el sector de la moda, provocant un canvi d’hàbits de consum en la societat per la introducció massiva de la

tecnologia en el sector. Un altre aspecte que ha modernitzat el concepte de la moda ha estat l’augment de la demanda d’una persona qualificada per a què orienti al client per tal de realitzar les compres correctament: l’assessor d’imatge.

A partir d’aquestes necessitats i canvis detectats, neix el projecte “Fits you”, una eina d’autoajuda ambientada en el sector de la moda que pretén orientar als usuaris durant les seves compres aplicant conceptes bàsics d’assessoria d’imatge a partir del telèfon mòbil.

D’aquesta manera, l’aplicació ofereix una oportunitat diferent a les pàgines web de compra online de productes tèxtils, que únicament mostren el catàleg dels articles disponibles i només en permeten la seva adquisició, permetent a les empreses diferenciar-se de la competència.

DATA

01.10.2013

PROFESSORS

Francesc Font

AUTOR

Aina Guardiola

DISSENY GRÀFIC

APLICACIÓ

MEMÒRIA

EQUIP

Aina Guardiola

Aina Guardiola

Previ Següent

PROFESSORS

Previ Següent

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM