"Entre mons" Projecte final del màster en fotografia - Carles Gil

Fotografia

DESCRIPCIÓ

Descripció de l'autor del projecte, Carles Gil:

Tots nosaltres, com tot allò que ens envolta, incloent-hi el propi planeta, el sol i les estrelles, som provisionals, impermanents. Entre mons té com a fil conductor la interacció entre el món real i l’oníric, la vivència d’un fet colpidor i dramàtic.

Les meves imatges parlen de provisionalitat i pèrdua, de la buidor de la vida i de la mateixa mort. Pretenen incomodar l’espectador i despertar-li, alhora, una certa atracció. Son fotografies torbadores. Presenten persones enfonsades, sumides en el dolor i el desconsol, o bé en trànsit cap a la mort. Tracten de situacions extremes com a conseqüència d’haver experimentat un desengany, una pèrdua sobtada o una tragèdia.

Entre mons ens recorda les velles fantasmagories, imatges creades pels pioners de la tridimensionalitat, que incorporaven visions d’esperits en els seus espectacles. Pretén endinsar l’espectador en un món espectral, en una nova dimensió més enllà de l’espai-temps conegut i estimular la seva imaginació amb un fort impacte visual.

Com autor intento mostrar la meva pròpia visió sense privar l’espectador de fer altres lectures de les imatges. He escollit treballar amb anàglifs per aprofitar el realisme màgic del 3D.

DATA

08.11.2013

PROFESSORS

Diego Espada

AUTOR

Carles Gil

galeria

EQUIP

Previ Següent

PROFESSORS

Previ Següent

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM