Efímers - Mostra de fets performàtics 2018-2019

Arts Escèniques

DESCRIPCIÓ

 Efímers és la mostra de fets performàtics realitzada el 8 de febrer del 2019. Una mirada crítica a l'era de l'Antropocè des dels Posthumanismes.

Com a cloenda de l'assignatura de segon curs Expressions de la Cultura Contemporània, a cura de la docent Judit Vidiella, l'alumnat va crear i accionar una sèrie de performances que reflexionaven al voltant de qüestions com l'antropocè i el canvi climàtic des d'una mirada posthumanista; els estereotips de gènere; la memòria històrica... i ho feien a través de l'exploració dels llenguatges contemporanis de la performance, la revisió dels rituals, el land art i les instal·lacions Site Specific. 

L'itinerari va començar a la Coma Cros i va finalitzar al Pla dels Socs de Salt. Al llarg del recorregut s'anaven succeïnt les accions, algunes de les quals convidaven a la participació de les persones assistents.


Títols:

- Manifestacció (el discurs)

- (In)somni (mobles)

- Antropofagia referent (tallar roba en parts íntimes)

- Pachamama (les noies amb els cascavells)

- Pols, runes, calúmnia (garrofa)

- Paraules fèrtils (poemes a l'orella)

- 5 Illes (conferència amb gent embolicant plàstics)

- Sensuorial (vestit sensorial)

- Relicaris (tallar cabells)

- Cant a la natura (cançó als arbres)

- Bressol (el niu)

- Flujo (vestits i sang)

- Estat líquid (noies nues al riu)

-El despertar (la haka) 

 

DATA

27.05.2019

PROFESSORS

Judit Vidiella

AUTOR

Paula Miriam Piñana, Andrea Sancho, Marina Andreu, Eva Grabuleda, Maria Cambil , Nekane Bea, Guillem Coca, Bintou Mballo, Ane Da Silva, Harpreet Gill, Alejandro Ferrandiz, Dolça Alcanyís, Tània Matas, Elvira Fàbrega, Carla Sacristán, Clàudia Ferrer, Irene Pérez, Macarena Carolina Guevara , Aina Casadevall , Clàudia Caparroz, Aina Cots, Betty Manau, Berta Castells , Gemma Isern, Carles Rossell, Raquel Romero , Flor Laiño
whatsapp