Desenterrant el negre

Treball final Grupal

DESCRIPCIÓ

Història del conflicte que desencadena la joguina 'Bushy Man', una reproducció a escala del conegut i polèmic «Negre de Banyoles». Una maledicció inherent a la figura provocarà un egoisme elevat i unes brutals ànsies de poder a tots aquells que, d'una manera o altra, hagin mantingut algun contacte amb el Negre. Es tracta d'un fals documental transmèdia on l'acció inicial es desenvolupa a la peça audiovisual d'uns 15 minuts de durada.

Desenterrant el Negre és un projecte purament transmèdia, de manera que els mitjans i plataformes dels nostres referents són múltiples: des de documentals clàssics, els tradicionals de tota la vida (com Operació Palace o Operació Lluna), que estan pensats per a veure de manera lineal i des de la televisió convencional, fins Killing Lincoln o The deeper they bury me, que a part de tenir la seva part audiovisual, gaudeixen d'informació complementària que l'espectador pot anar seguint quan i com ell vulgui i, per tant, no poden ser emesos per televisió, sinó que s'han de consultar des de la pàgina web interactiva.

Gènere-format
FICCIÓ-NO FICCIÓ TRANSMEDIA

Mitjans i plataformes

- Fals webdocumental
- Curt documental
- Xarxes socials

Premis

- Guanyador de las ajudes comUNIca per al foment de la creació audiovisual 2016 (CCMA, sistema universitari català i AGAUR)

Projecte guardonat als premis "comUNIca" 2016 

 

DATA

27.07.2016

PROFESSORS

Terenci Corominas, Pere Puigbert, Jordi Caralt, David Gimbernat, Isadora Guardia, Arnau Gifreu

AUTOR

Daniel Álvarez, Antonia Antequera, Roger Bisbe, Gerard Hugas, Aida Pérez, David Porras, Mònica Sala, Albert Garanger

PREMIS

Ajut comUNIca

Ajut comUNIca

ANTERIOR
SEGÜENT

DOCUMENTAL

CARTELLS

APLICACIONS

Memòria

EQUIP

Daniel Álvarez

Daniel Álvarez

Antonia Antequera

Antonia Antequera

Roger Bisbe

Roger Bisbe

Gerard Hugas

Gerard Hugas

Aida Pérez

Aida Pérez

whatsapp