Apportu

Transmèdia

DESCRIPCIÓ

Apportu consisteix en una plataforma solidària que ofereix la possibilitat de finançar projectes amb aportació temporal i/o econòmica.
Motiva la col·laboració recompensant les donacions amb informació d’interès sobre el projecte i mitjançant el seguiment amb diversos registres audiovisuals.

Els usuaris accedeixen a l’aplicació i se’ls presenten diferents projectes solidaris a partir d’una descripció textual, geogràfica i audiovisual.
Un cop escullen el projecte preferit, comencen a capitalitzar mitjançant diners i/o temps. Aquest és un dels fets diferenciadors de la nostra plataforma, que gràcies a la visualització de publicitat (publicitat in app), es monetitza el temps invertit.

Per animar a la col·laboració, es recompensa els usuaris amb noves experiències audiovisuals, que es desbloquegen amb la participació dels usuaris.
Les experiències audiovisuals consisteixen en breus vídeos que construeixen una narració completa i profunda sobre el projecte finançat, des del seu origen fins al seu assoliment.

Així, el projecte combina dos conceptes de gran transcendència actual: El crowdfunding solidari i la publicitat in-app.

 

 

DATA

18.07.2016

PROFESSORS

Francesc Font

AUTOR

Marc Carreres, Judith Planas, Aniol Torrents, Pau Horta, Saioa Arroyo

SPOT PROMOCIONAL

CARTELL

APP

LLIBRE D'ESTIL

MEMÒRIA

EQUIP

Marc Carreres

Marc Carreres

Judith Planas

Judith Planas

Aniol Torrents

Aniol Torrents

Pau Horta

Pau Horta

Previ Següent

PROFESSORS

Previ Següent

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM