Xavi Bové Fernández

Disseny interactiu

Disseny interactiu
Internet of things
VR-AR
Formació
+-

Compositor Visual. Director de FIMG, Festival Internacional de Màpping de Girona

De formació tècnica com a Enginyer de Telecomunicacions, ben aviat va donar el salt a l’expressió artística, sempre cercant crear ponts entre l’art i la tecnologia, i entre disciplines artístiques, principalment visuals i musicals. En aquest recorregut ha dirigit nombrosos directes d’òpera, concerts i recitals des del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, ha firmat la direcció artística de les posada en escena de bandes musicals (tant pop, com rock com electrònica), ha creat anuncis, videoclips i peces de videoart així com projeccions en directe i amb màpping per a esdeveniments musicals sobre superfícies no convencionals, com arbres, avionetes, cotxes, globus, etc.

A banda, és constant investigador sobre les relacions entre les emocions i les matemàtiques, així com els estímuls i els sentits, el conegut efecte sinestèsic. Els seus projectes li han reportat una llarga llista de premis i reconeixements.

En els darrers anys s’ha especialitzat en les aplicacions de la tècnica del màpping. Ha dirigit i treballat en diferents projectes d’aquesta tècnica a nivell internacional i ha participat en diversos festivals de llum i màpping arreu del món. Imparteix seminaris i conferencies sobre la matèria i actualment és el director del FIMG, Festival Internacional de Màpping de Girona.

 

whatsapp