Mateo Joaquin Ramírez Louit

Muntatge

Cinema
Muntatge
Guió
Formació
+-

Nascut el 1983 a Barcelona, format a l'ESCAC (2004-2008) en l'especialitat de muntatge i amb un Màster d'Estudis de cinema i audiovisual contemporani a la UPF (2015-2017), ha muntat i realitzat curtmetratges documentals i de ficció que engloben les temàtiques socials en el marc de gèneres de drama, el thriller i el fantàstic. Es segueix desenvolupant realitzant funcions digitals per a diverses empreses del sector, entre les quals destaquen Media Films, Entratanto Films, Media 3 Studio, Casa Asia i Audiovisuales Sin Fronteras.

Amb una beca del Ministeri d'exteriors espanyol i ESCAC (UB), té l'oportunitat de desplaçar-se a La Cité Internationale Universitaire de París on du a terme un stage a la productora del guionista francès Ricard Montserrat, i que el porta a conèixer la figura de Walter Benjamin.
A partir d'aquí emprèn un projecte transmèdia que engloba el documental (presentat a Les Rencontres Cinématographiques de Cerbère), la ficció (projectada a l'Arts Santa Mònica de Barcelona i la Casa Velázquez de Madrid) i du a terme una plataforma digital anomenada WBTV on escriu sobre cinema, imatges i du a terme produccions audiovisuals.

A més d'haver escrit per a Contrapicado ho continua fent per a la seva pròpia plataforma, i és corrector i escriu per a la revista indexada BRAC (UB).

whatsapp