Jordi Reixach Sánchez

Disseny gràfic

Disseny gràfic
Crossmedia
Formació
+-

Dedico la meva vida al pensament creatiu. És el que m'interessa, és el que em mou cada dia i és del que m'agrada parlar. Crec en la creativitat, i la considero una de les eines més potents per ser feliç i la millor manera que se m'acut per millorar el món en el que vivim. Crec que el futur està en la innovació i en les idees, i que la nostra responsabilitat és intentar que la gent jove es formi en la llibertat i la flexibilitat de pensament, lluny dels convencionalismes, els dogmes i les respostes úniques.

Estic enamorat dels estudiants amb els que tinc la sort de compartir les estones de classe. Són una energia potencial enorme, de vegades enclaustrada en unes parets que entre tots hem aixecat. Intento que es facin una pregunta molt senzilla cada minut del dia: "I per què no?". Els espais de llibertat que els poguem donar ara potser ressonaran dintre seu al llarg de la seva vida.

Pel que fa a mi, sóc aprenent de tot i saberdor de res. He tingut la imensa sort d'haver pogut aprendre moltes coses de molts àmbits diferents. En el fons tot és el mateix. I en l'arrel de tot allò en el que he indagat hi ha l'energia en equilibri. Res existeix sense això.

Hi ha persones que m'inspiren i llocs que m'inspiren. I gràcies a ells recorro aquest camí que no sé ben bé cap a on em porta, però que és extraordinàriament divertit.

whatsapp