Joan Planas Bertran

Disseny interactiu

Disseny interactiu
Formació
+-

Màster en Sistemes Cognitius i Medis Interactius per la Universitat Pompeu Fabra l’any 2012, Joan Planas és co-fundador de Domestic Data Streamers i actual CTO de l’empresa. Domestic Data Streamers és una empresa que es dedica a la captació i visualització de dades a través de instal·lacions interactives. 

La seva trajectòria professional ha estat sempre vinculada en el món de les noves tecnologies, a través de diverses instal·lacions interactives i espais efímers. En Joan va cursar el Degree en Disseny Interactiu a la University of Lincoln (UK).

Ha estat guardonat amb el premi Ciutat de Barcelona l’any 2014 en la categoria de disseny i dues vegades guardonat als Premis Laus en la categoria d’instal·lacions interactives els anys 2012 i 2013.

Actualment divideix el seu temps impartint classes de Disseny Interactiu a l’ERAM i generant noves instal·lacions interactives per diferents empreses i organitzacions com Nike, Unicef, Spotify, Tate i la multinacional Basf entre altres.

Els seus treballs han estat exposats a diverses galeries de Barcelona com el CCCB, el Dhub, a la fira d'art contemporari Kinetica de Londres, a Berlín, i a Dubai entre altres.

whatsapp