David Gimbernat

David Gimbernat Pérez

- Curs de especialització en Combustion - Madrid

- Diploma d'especialització en Comunicació Audiovisual i Multimèdia - Girona

- Curs d'especialització en Història i estètica del cinema documental - Mataró

- Official Apple certificate trainer: Final Cut Pro Train the Trainer - Madrid

- Iberoamerican Films Crossing Borders - Cuba

- Correcció de color professional i digital intermediate - Barcelona.

 

David Gimbernat Pérez

Cinema

Cinema
Etalonatge
Formació
+-

- Curs de especialització en Combustion - Madrid

- Diploma d'especialització en Comunicació Audiovisual i Multimèdia - Girona

- Curs d'especialització en Història i estètica del cinema documental - Mataró

- Official Apple certificate trainer: Final Cut Pro Train the Trainer - Madrid

- Iberoamerican Films Crossing Borders - Cuba

- Correcció de color professional i digital intermediate - Barcelona.

 

Trajectòria professional
+-


L'any 2003 va crear DDM Visual, una productora de cinema. Al mateix temps exerceix de docent en diferents assignatures a l'Escola Universitària ERAM des de 2003.

Els 14 llargmetratges de ficció i documental que ha produït i dirigit, han competit en els més prestigiosos festivals internacionals: Sant Sebastià, Locarno, Toronto, Karlovy Vary, Nova York, Buenos Aires, Shangai, entre altres.

 

Filmografia:

Com a productor de Llargmetratges de ficció

2007: ''Pas a nivell'', de Pere Vilà

2012: ''La lapidation de Saint Étienne'', de  Pere Vilà

2014: ''La fossa'', de Pere Vilà

2015: ''L'artèria invisible'', Pere Vilà

2015: ''Darrere la porta'', de David Gimbernat i Pere Solés

2016: ''El perdido'', de Christophe Farnarier

2016: ''La millor opció'', de Óscar Pérez

2017: ''Sant Martí'', de Albert Valencia i David Ruíz

2018: ''Ara'', de Pere Solés

2020: "El cau", de Pere Solés

 

Com a productor de llargmetratges documentals

2016: ''Feliç mil aniversari'', de David Gimbernat i Pere Solés

2016: ''Navigam'', de Terenci Corominas

2017: ''A la caça'', de David Gimbernat i Pere Solés

2018: ''La meva vida com una pel·lícula'', de David Gimbernat i Pere Solés

 

Com a director de llargmetratges de ficció 

2015: ''Darrere la porta'', de David Gimbernat i Pere Solés

 

Com a director de documentals

2014: ''Intimitats Germans Roca'', de David Gimbernat i Pere Solés

2016: ''Feliç mil aniversari'', de David Gimbernat i Pere Solés

2017: ''A la caça'', de David Gimbernat i Pere Solés

2018: ''La meva vida com una pel·lícula'', de David Gimbernat i Pere Solés

 

 

 

 

PREMIS
+-

Premi FIPRESCI a la SEMINCI Setmana Internacional de Cinema de Valladolid. ''La lapidation de saint Étienne''

Premi a la millor producció al Festival de Cinema Regiofun de Polònia. ''La lapidation de saint Étienne''

Premi a la Millor Pel·lícula. Festival de Malaga. ''El perdido''

Premi a la Millor Actor. Festival de Malaga. ''El perdido''

Premi a la Millor Director.Festival de Malaga. ''El perdido''

Premi a la Millor interpretació femenina.cinespaña. ''La millor opció''

 

Projectes dels alumnes

Previ Següent