Inici del curs acadèmic 2020/21

L’escola Universitària ERAM té previst iniciar el curs 2020/21 amb la màxima normalitat possible al setembre, oferint una formació presencial, complint la normativa de les institucions i qualitat universitària mitjançant grups reduïts i espais adequats i higienitzats seguint els protocols de prevenció que estableixen les autoritats sanitàries competents. L’ERAM garanteix el correcte desenvolupament de la docència i l'adquisició de les competències establides en cada formació.

Informació addicional sobre la docència del curs 2020/21 (COVID-19)

En aquest curs 2020/2021 serà primordial una comunicació òptima, alumne- professorat/universitat, per aquest motiu, cada grup/classe tindrà, a part dels delegats, un tutor de referència. 

El grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia, està previst que sigui 50% presencial i 50% online. 

El grau en Arts Escèniques està previst que sigui 80% presencial i 20% online.

 

Què passa si no puc iniciar el curs de manera presencial a l’ERAM per motius de mobilitat restringida generats per la COVID-19?

En cas de mobilitat restringida general per la Covid-19, a l’ERAM s’han adaptat aules amb l’última tecnologia per seguir totes les classes possibles online.

Com es desenvoluparia la formació mitjançant la plataforma virtual?

En el cas d'un nou confinament, la formació s'impartirà mitjançant sessions virtual en temps real amb l'equip docent. Si la situació sanitària ho permet, les classes pràctiques (tallers, visites ...) es podran realitzar de manera presencial reservant espais i mantenint les normes sanitàries.

Els continguts acadèmics dels graus universitaris es mantindran en cas de confinament?

Sí. El professorat de l’ERAM ha preparat diferents metodologies per adaptar-se a les diferents situacions que ens podem trobar per garantir que l’estudiant rebrà totes les competències previstes en el pla d’estudis.

Què passa si un alumne/a o professor/a està obligat a confinar-se per la COVID-19?

Si un alumne/a o professor/a està obligat a confinar-se, es seguirà el protocol establert per les autoritats sanitàries competents. L’ERAM ha treballat per tal que els estudiants puguin seguir les classes.

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM