Observa i crea amb humor

DESCRIPCIÓ

Cada dia veiem accions quotidianes... i les podem transformar en accions teatrals. El carrer hi ha teatre.
Cada mirada pot ser una mirada d'un espectador. Cada carrer és un escenari.

Taller basat en la creació i l'experimentació a partir de l'observació del carrer, dels moviments, de la gent, del que passa ... En definitiva del dia a dia.
A partir del teu propi humor i l'observació de la realitat quotidiana.
Partint del clown teatral, trencarem estereotips i buscarem la comicitat, experimentant amb el nostre cos i els seus límits. Un estudi de camp del comportament humà i el seu entorn basat en l'humor.
Buscant formes i maneres d'integrar-se al carrer, de participar de l'arquitectura urbana i que aquesta ens ajudi a explicar el que volem dir.
Trencar el dia a dia amb l'aparició d'uns personatges i accions, que sempre hi són ... Però que es converteixen en protagonistes davant les mirades del vianant, quan les convertim en espectacle.
Com intervenir el carrer. Com portar a terme els nostres pensaments i fer-los públics en un marc i escenari compartit amb la vida diària. Teatralitzar les nostres propostes i fer del carrer un espai on poder dir i comunicar. Observar i experimentar en aquells racons i places que són quotidianes, i transformar-les en llocs curiosos que quedin en el record de l'espectador. Allò que no veiem el dia a dia ... fer-lo present!
Un carrer per observar, experimentar, intervenir, transformar, i crear ... amb humor.


CONTINGUTS:

  • Com utilitzar l'espai urbà ... des de l'humor.
  • Observació de el quotidià per transformar-lo.
  • Intervenir al carrer ...creant noves mirades.
  • La consciència del públic i la interactuació amb ell.
  • Treball d'improvisació.
Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM