L'ambientació musical i la creativitat a la ràdio

DESCRIPCIÓ

T'has fixat en la sintonia que utilitza en Jordi Basté per saludar i dir "Bon dia, Catalunya..."? o la quantitat d'efectes i músiques que utilitzen a l'APM de Catalunya Ràdio? i els jingles d'Europa FM, o els de la Cadena SER...

Com ambientar un programa de ràdio?

Com crear el so corporatiu d'una emissora?

I el tractament de la veu?


L'ambientació musical i les creacions sonores que ens acompanyen a la ràdio sovint s'obliden o es deixen en un segon pla. Però si suprimim les músiques, jingles, efectes, etc. que acompanyen qualsevol producció radiofònica, ens adonarem de la importància que té.

Si t'apassiona la ràdio i tens certa sensibilitat musical, vine a aquest workshop on coneixerem els secrets per posar la banda sonora ideal a cada instant de ràdio.

OBJECTIUS
Arribar a saber com convertir una idea en una realitat sonora. Educar l'oïda i aprendre a ambientar correctament qualsevol situació que se'ns posi davant. Coneixerem els efectes de la música i el seu poder emocional, els tipus d'ambientació, la forma d'utilitzar-la, com i on escollir la música, etc.

En definitiva, explotar el nostre potencial creatiu, per acabar trobant el llenguatge sonor radiofònic més adequat.

 

Carlos Moreno, realitzador i tècnic de so en programes de ràdio, televisió i produccions teatrals. Actualment treballa a Europa FM on exerceix de coordinador tècnic i responsable d'antena.

ADREÇAT A

Estudiants i professionals que vulguin apropar-se al món de l'ambientació musical a la ràdio des d'una perspectiva creativa i tècnica.

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines.

Descomptes no acumulables

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM