Everyday | Food | Situations

INICI

03.04.2020


FI

04.04.2020


DIA

Divendres i dissabte


CÀRREGA HORÀRIA

8 h


HORARI

Div de 16:00 a 20:00 / Diss de 9:30 a 13:30

PREU

60.00 €


PROFESSOR/A

Lotte Meeuwissen


DESCRIPCIÓ

El so és sens dubte un jugador important en la percepció del gust. Quan menjem i bevem produïm molts sons. En les cultures occidentals, aquests sons sovint es perceben com a desagradables, però els sons de les sensacions a la boca també poden enriquir una experiència de degustació. Els sons poden desencadenar emocions i records, així com també afecten les indicacions de conceptes de degustació com frescor, diversió i més.

Durant el taller, els estudiants es submergeixen més profundament en les sensacions a la boca dels ingredients de Rocambolesc. A l'investigar i conceptualitzar el que succeeix a la boca per a cada cobertura, crearem una sèrie de paisatges sonors que representen sabors.

Lotte Meeuwissen

Lotte Meeuwissen és una dissenyadora de conceptes d’aliments d'Holanda. La seva recerca combina la psicologia, la filosofia i la neurociència per iniciar projectes que canvien els patrons de comportament. Després de treballar en Domestic Data Streamers (Barcelona), va dedicar la seva pràctica a la combinació d’aliments i el disseny amb la finalitat de crear experiències innovadores. Amb la passió de crear el que no existeix (encara), el seu cor sempre es troba en el menjar: per unir a les persones a través del menjar, per crear productes que donen a l’acte de menjar un toc únic, per especular sobre la forma en què la gent es relaciona amb el menjar i utilitzar el menjar com a metàfora.

Muddle: a sensorial menu de Lotte Meeuwissen a Vimeo.

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines.

Descomptes no acumulables

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM