Distribució i comercialització d’una obra audiovisual

INICI

08.02.2019


FI

09.02.2019


DIA

Divendres i dissabte


CÀRREGA HORÀRIA

8 h


HORARI

Div de 16:00 a 20:00 / Diss de 9:30 a 13:30

PREU

60.00 €


PROFESSOR/A

Carlota Caso


DESCRIPCIÓ

El constant canvi de paradigma en el qual es troba la indústria de continguts està fent que productors i creadors audiovisuals necessitin formar-se en el terreny de la comercialització i la distribució de continguts a escala nacional i internacional (resta de territoris).

És vital que un creador audiovisual sàpiga com estudiar el mercat al qual vol llançar el seu producte, i traçar les línies estratègiques necessàries que el portin a una comercialització idònia.

L’objectiu d’aquest workshop és reflexionar sobre l’obra audiovisual en clau comercial, preveient un possible circuit real d’explotació, podent determinar un públic objectiu, i posteriorment crear un posicionament de mercat ideal pel producte. I així, poder estar més a prop de l’èxit comercial, o si més no, d’una explotació efectiva, sempre respectant la gènesi del l’obra audiovisual.

Objectius

  • Que l’alumne/a sigui capaç de reflexionar sobre la seva obra en clau de producte durant el procés creatiu, dissenyant una marca potent d’aquest i sempre adscrita al mercat (o conjunt de mercats).
  • Que l’alumne/a arribi a tenir un coneixement ampli sobre el món de la distribució, difusió i comercialització dels productes audiovisuals en un sentit ampli.
  • Que l’alumne/a sigui capaç d’identificar de manera correcta el seu public objectiu, essent capaç de crear una estratègia comercial / difusió concreta, i sempre en coherència amb els seus recursos.
  • Que l’alumne/a comprengui els mecanismes d’estudi dels diversos mercats audiovisuals amb la finalitat de generar obres que tinguin possibilitat de ser vistes fora de les fronteres espanyoles, i així, descobrir que la internacionalització del les obres poden implicar un retorn en els ingressos de l’inversió en la producció.

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines.

Descomptes no acumulables

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM