Creem el nostre propi Bufó

DESCRIPCIÓ

El Bufó és misteriós, grotesc, fantàstic. El Bufó es burla de la societat. A partir d'uns cossos creats prèviament l'actor transforma el seu cos, el canvia de tal manera que obté un cos que no és el seu. Un cos que li permetrà identificar-se amb quelcom diferent i això dóna la llibertat per expressar el que sigui. Aquests bufons permeten enriure's de tot allò que la societat fa malament, el seu objectiu és la burla per sobre de tot. 

Workshop impartit per Tolgay Pekin i Aïna Rovira

Tolgay Pekin Format a l’Escola Internacional Jacques Lecoq, ha realitzat un màster en estudis teatrals a la Sorbonne-Nouvelle. Fundador de Melondrum!Theatre. Format en teatre musical, ha col·laborat en diferents espectacles musicals, Songs for a new worlds, La mauvaise voie, Evil Dead, Alpha Omega, ha dirigit Un jour ou l’Autre, Histoires à l’Ouest, Next thing you know, l’Arrache coeur, entre d’altres. Ha treballat amb Yoshi Oïda, Grzegorz Ziólkowski (Grotowski), Jean Louis Heckel, entre altres. Combina l’actuació amb la pedagogia teatral.

Aïna Rovira Marès Formada a l’Escola Internacional Jacques Lecoq a Paris, combina la pedagogia provinent d’aquesta escola amb la creació teatral. Funda Melondrum!Theatre, companyia formada amb antics alumnes de Lecoq que treballa a partir del llenguatge gestual. Ha treballat en col·laboració amb Marjorie Currenti component de la companyia Philipe Genty.

REQUERIMENTS

Cal portar roba negra: malles elàstiques, samarreta elàstica i mitges negres que ens ajudaran a crear el nostre Bufó.

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines.

Descomptes no acumulables

Logotip ERAM

M'agradaria estar informat de les novetats

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ERAM