En aquesta assignatura els estudiants dissenyaran productes gràfics, des de preparar els originals, per seguir el procediment, fins a la impressió definitiva. Introducció al procés de composició de les pàgines per a llibres o altres publicacions a través del software i hardware d’autoedició, el qual permet comprovar que l'edició es correspon amb el resultat final, sigui imprès o en pantalla.

Es treballarà en l’àmbit de la identitat corporativa desenvolupant les polítiques d’innovació i de comunicació de l’empresa.D’aquesta manera, les tècniques de disseny serviran per solucionar les qüestions gràfiques a partir dels requisits de mercat o les demandes de tercers, a través de l’aplicació del briefing.

  • Desenvolupament de l'execució.
  • Aprendre a mirar.
  • Percepció.
  • El descobriment, la invenció, la creació i, per tant, la innovació.
  • Tractament didàctic dels errors.
  • Avaluació de la creativitat.

 

PROFESSORS

Carolina

Carolina Trébol Paillissé

El 1999 inicia la seva activitat com a dissenyadora gràfica i sòcia de Fromzero, juntament amb el realitzador audiovisual Xavier Pérez. Fromzero realitza projectes de comunicació gràfica i audiovisual, treballant per a empreses i institucions públiques i privades dins l'àmbit de la comunicació visual. Ha treballat per Andergraun films, Google Web Fonts, Fundació FC Barcelona, ​​Museu d'Història de Catalunya, Museu d'Art de Girona, Companyia de Dansa Malpelo, Siwa Produccions, Bòlit. Centre d'Art Contemporani de Girona, Ajuntament de Platja d'Aro, Ajuntament de Girona, INSPAI, Centre de la Imatge, Diputació de Girona, KRTU, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Escola Universitària ERAM, Escola d'Art i Superior de disseny d'Olot, Biblioteca Fages de Climent de Figueres, Fundació Invest for Children, Fundació Catalana Síndrome de Down, Fundació Talita... Carolina Trebol va treballar a Bis de 2002 a 2006 amb qui ha continuat treballant com a col·laboradora en diversos projectes recentment. El 2008 com a sòcia d'Editorial Crani, una editorial de publicacions d'artista. Les edicions de Crani, no són catàlegs individuals o col·lectius d'obra existent, són peces en format de llibre. Paral·lelament a la seva activitat professional, va treballar des del 2002 al 2004 com a professora a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot impartint Fonaments del disseny gràfic i Projectes gràfics, entre d'altres. També ha treballat com a docent des de l'any 2011 per al Diploma d'especialització de disseny gràfic a l'Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia, ERAM i per al Centre Cultural de la Mercè de Girona. Es va graduar en disseny gràfic i un curs de postgrau en multimèdia a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot, on va exercir de docent posteriorment. Ha obtingut reconeixements com: "VI Premis Visual de Disseny de Llibres" Diploma llibre d'art, Madrid, 2009 Diploma llibre d'art, Madrid, 2009 "VI Premis Visual de Disseny de Llibres" Diploma llibre d'art, Madrid, 2009 "V Premis visual de disseny de Llibres "Premi llibre d'art",Madrid, 2008 Laus, Multimèdia, Barcelona, ​​1998 Laus, Diploma disseny editorial, Barcelona, ​​1998 Möbius, Premi Multimèdia especial del jurat, Paris, 1998.
ANTERIORSEGÜENT
whatsapp